Super goede service

Razendsnel geleverd en netjes verpakt.

Mooie producten en ruime keuze. Makkelijk bestelproces en snelle levering. En dan ook nog een cadeautje bij de bestelling. Ik ben fan!

Tevreden

Eeg tevreden met mijn pyama, goede kwaliteit en pasvorm. Snel geleverd.

Heel tevreden!

Ik bestel altijd pyama's of nachthemden bij pyama direct , ze hebben een ruime keus en de maat/ kwaliteit/prijsverhouding zijn altijd goed.

snel geleverd, omschrijving klopt.

Product is zoals omschreven. Ik zou het wel fijn gevonden hebben wanneer er bij zou staan of het relatief lang valt of juist niet. Nu heb ik me laten leiden door de foto en de lengte van het model. Gelukkig klopt het en was het lang genoeg. Ik ben zelf vrij lang en wilde een huispak dat lang genoeg zou zijn. levering was snel en prima!

Goede service, snelle levering

Mooi

Na mijn heupoperatie moet ik thuis blijven. Dus zocht ik een leuk, comfortabel huispak. Gevonden bij Pyjama-direct. Zeer aangenaam om te dragen en ook mooi. Ik ben heel blij mee.

zo er bijna 2 bestelen

fijne pyjama

Snel encorrect

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuk om nog een kleine attentiete vinden bij je bestelling

Zeer tevreden over deze webshop

Snelle levering goede prijs zeer tevreden

Pyjama keurig op tijd bezorgd. Goede pasvorm. Zit heerlijk. En nog een mooie korting gehad door Black Friday!

Correct afgehandeld

Dit moet voldoende zijn .niet zeuren om complimentjes

Product geleverd exact conform de foto op de website. 1 product retour gestuurd omdat deze helaas te groot was. Retour is ook snel en goed verwerkt. Ik kom zeker nog een keer terug!

Goede kwaliteit pyjama’s en uitstekende service

Goed afgehandelde bestelling, op tijd geleverd, producten netjes verpakt en de kwaliteit van de producten uitstekend

Goede kwaliteit en bezorging volgens plan. Dik tevreden !

Mooie duidelijke website. Keurige levering

zeer goed

Wat een geweldige kwaliteit.

Pyjama Robson

Sinds jaar en dag koop ik Robson pyjama’s, voorheen het status merk van V&D, maar dit is verleden tijd, fijn dat ik deze nu bij Pyama-Direct kon aanschaffen. Super snelle levertijd gecombineerd met een surprise in de verpakking

Heel goede en snelle service! Bestelling prima in orde en leuk kadootje erbij!

Prima webshop!

Perfecte webshop

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitstekende snelle levering.

Professioneel bedrijf met goede kwaliteit en service

Ik koop sinds enige tijd alleen nog maar hier wegens de goede kwaliteit. Heb hierdoor een heerlijke nachtrust

Zal zeker vaker bestellen.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit zit erg lekker.

Top webwinkel!

Mooi collectie en snelle afwikkeling!

Netjes verpakt en hele goede kwaliteit pyama super tevreden

Schitterende winterpyama.

Schitterende winter pyama. Snelle levering.

Prima.

Mooi product en snelle levering.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen