kwaliteit

duidelijke website kwaliteitsvolle artikelen degelijke verpakking snelke levering

Product en verwerking, alles perfect

Super mooie kwaliteit en zoals iedere keer weer ....vandaag besteld morgen in huis. ECHT geweldig

Bestelling en verzending en verpakking zijn perfekt!

Deze webshop heeft de meest uitgebreide collectie!

heren piyama's

goede service

Heel tevreden

Veel keuze, snelle levering en beloofde kwaliteit.

het was op de afspraak geleverd

Er was wel 1 nachtkleed bij met niet de juiste print, ik heb het gehouden omdat ik het dadelijk nodig had voor in het ziekenhuis

Goede kwaliteit nachtgoed.

Fijne duidelijke website, snelle levering en netjes verpakt.

perfect!

Snel geleverd, verzorgd verpakt en leuke attentie

Zeer zorgvuldig

Snelle levering, super verpakt, mooie kwaliteit en een leuk cadeautje toe. Tot de volgende keer!

Absoluut tevreden!!!

Mooie collectie, keurig verzorgd en snelle levering. Top!!!

super levering

mooie nachtkleding snel en correct geleverd, en een aangename verassing in het pakket :)

Topwinkel

Perfect, goede producten, goede prijs.

Ik ben super tevreden

Ik ga zeker nog bestellen, echt super content

Snel en netjes afgeleverd

Goed geregeld, snel geleverd. Retour ook makkelijk

très fiable

beaucoup de choix livraison très rapide aucune difficulté en cas d'échange

Leuke pyjama’s en snelle bezorging

Pyjama werd al de volgende werkdag bezorgd zonder bezorgkosten

Voldoende keus en vlotte levering

Nadat mijn keus was gemaakt werd alles snel en netjes met attentie geleverd. Dik tevreden dus!

Aanrader om hier te bestellen!

Aantal keer een nachthemd besteld bij Pyjama-direct. Goede kwaliteit, snelle service, nette levering. Ook al er iets retour wordt gezonden, is dit snel afgewikkeld en het geld teruggestort. Een kleine attentie en de korting is een leuke bijkomstigheid :-)

Parfait : article, livraison, et rapidité

Parfait , article, livraison, et rapidité

alles snel en goed verzorgd

er zit alleen op de rugpand van de lichtblauwe pyama een soort vlek op maar ik heb geen zin om het terug te sturen heeft u al meer klachten over dat gehad. Ik heb ze gelijk gewassen want ik kan niet tegen nieuwe stoffen vandaar dat ik het zag

Très bien

C'est la première fois que j'achetai chez eux, et je suis très satisfaite, livraison très rapide, bref, je le recommande

Aanrader

Meerdere keren besteld bij Pyjama-direct en louter goede ervaringen. Snelle levering, overzichtelijke website.

Kwaliteit

Enorme keus, van kwaliteit product. Nette levering, prima verpakking. Snelle levering Gewoon goed!!!!

Erg goed bevallen,

Alles is heel goed afgehandeld.... van bestellen tot betaling en tot levering!! Ik ben dus zeer tevreden en zou het weer doen.... ben goed op de hoogte gehouden! H dank. Vr groet Dicky.

Stationsplein 8

6081AJ Haelen