snelle levering veel keuze en op voorraad

Fijne website, makkelijk bestellen, snelle levering

Goede, snelle service

Eerste keer verkeerde pyjama besteld. Gratis retour en snel geld teruggestort. Tweede keer weer snelle levering, goed verpakt, klein cadeautje erbij. Goede merkpyjama's! Volgende keer zeker weer pyjama-direct.nl.

2 Nachtjaponnen besteld. 2 dagen later had ik ze al binnen met een klein cadeaautje erbij. keurig verpakt. Een eventuele volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Fijne service

Fijne website en goede service

Aanrader

Snel geleverd, netjes verpakt,leuk geschenkje erbij Top heel tevreden

Goud goed

Alles op tijd geleverd en voldoende keus.

Goede pyjama's

Goede kwaliteit pyjama's en snel verstuurd!

goede website, snelle levering, goede producten

2x besteld, 2x tevreden

SNELLE LEVERING

niets aan toe te voegen!

Prachtig nachtgoed

Geweldige service en prachtig nachtgoed, ik blijf bij deze winkel!

Doe deze broek nooit meer uit!

Zeer comfortabele pyjama broek die ik bijna de hele dag draag. Niemand kan zien of ik een luilak ben of dat ik van plan ben te joggen en daarom draag ik hem zelfs als ik de stad in ga. De levering was zeer snel en er was ook een presentje in de vorm van een gezichtshanddoekje aanwezig. Leuk! Kwaliteit: katoen, zacht. Top!

Prima. Snel en correct in afhandeling. Vriendelijk personeel.

Reeds enkele jaren bestel ik via Pyjama-direct.nl. Ik heb steeds goede ervaringen en daarom ook mijn vrienden op de site geattendeerd. Kwalitatief prima spullen, maar ook makkelijk bestellen en heel vriendelijk personeel. Snelle en correcte afhandeling. Aanrader (en als terugkerende klant altijd 10% korting!).

zeer goede website!

Goede ervaring , zeer snel geleverd, keurig verpakt en een leuk presentje erbij, top!

Mooi doorknoop nachthemd, precies waar ik op zoek naar was.

Ook de verzending met DHL kwam precies op tijd aan bij mijn huisadres, Zal zeker in de toekomst weer bij pyama direct bestellen.

Snelle levering, zeer verzorgt pakketje, dik tevreden

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met pyama-direct. En wat een leuk pakketje, het leek wel een cadeautje. Ik zou pyjama-direct zeer zeker aan bevelen.

Goed verzorgde levering

Leuk aangeleverd met een klein cadeautje. Erg attent en aantrekkelijk verpakt! Heb niets terug hoeven sturen.

Snelle levering, goede informatie en duidelijke website

goede kwaliteit en goede service

Mooi product en snelle levering.

Leuk die kleine attentie erbij. Dank.

Zeer correcte snelle bezorging

Vandaag bestelt, morgen bezorgd

Heerlijk slapen in de slaapjurk!

Prima levering en kwaliteit

Super, bij de tweede bestelling netjes de korting die ik gespaard had meteen verwerkt. Ook leuk een kleine attentie bij elke bestelling en de pyjama’s zijn geheel naar wens.

Bestelde spullen zaten verzorgd en netjes verpakt !

Kwalitatief goed materiaal

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Stationsplein 8

6081AJ Haelen