Goede en snelle verzending. Alleen jammer dat post.nl het niet bij mijn huisadres heeft afgeleverd. Ze hadden het bij een post-nl service punt gebracht. Zomaar veranderd, voor mensen die slecht ter been zijn is dit toch vervelend.

Artikel naar tevredenheid ontvangen en afgeleverd

Artikel naar tevredenheid ontvangen en afgeleverd

Ik bestel hier vaker goede kwaliteit snelle levering!

Ik bestel hier vaker,goede kwaliteit en snelle levering.

heel goed

veel keuze, correcte prijs en snelle levering. Het artikel is ook van goede kwaliteit

Geen probleem

Vlot en netjes afgehandeld en bezorgd.

Een handige website waar ik goed op kon vinden dat ik een pyjama van 100% katoen kon bestellen. De bestelling werd vlot en netjes afgehandeld. Een aanrader!

Snelle en goede verzorging, een aanrader!

Veel keuze en een prima verzorging

Je krijgt wat je ziet op de site

Ga zeker vaker wat uitzoeken

Snel en correct geleverd , tevreden!

Ruime keuze. Snelle levering!

Super tevreden, snelle levering, goede kwaliteit

Ik ben heel erg tevreden met deze winkel, een mooi aanbod, goede kwaliteit en een goede en snelle levering

Niet tevreden over retourneren

De kwaliteit is goed maar het artikel valt heel groot uit. Heb geen contact genomen om terug te zenden omdat jullie enkel werken via e-mail ticket doorsturen voor retourneren die je dan zelf moet afprinten maar ik heb geen printer. Persoonlijk vind ik het dan gemakkelijker bestellen en retourneren bij zalando omdat daar het retour ticket er direct bij zit. Met vriendelijke groet. Vicky

Staat mt 46 in nachthemd maar is mt 36

Past niet door foutieve maat in kledingstuk

Prima service!

Keurige en snelle levering. Veel informatie over de status van de bestelling!

uitstekende online koop

prima online communicatie, correcte afwikkeling en snelle bezorging

Prima ervaring. Zou de volgende keer weer bestellen bij jullie of anderen aanprijzen.

Is prima.

Alles goed verlopen. Bestelling, aflevering en de produkten Niets negatief.

Snel en goed geleverd

Zeer tevreden. Snel geleverd en mooie producten

Snelle en correcte levering.

Het was de ene dag bestellen. De andere dag werd het geleverd. Niet altijd het geval in deze tijd.

Goede pyjama.

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm. Perfecte afhandeling.

Uitermate keurige levering

De levering was op tijd en mooi verpakt. Heel leuk is de attentie in de doos. De kwaliteit van de producten ziet er prima uit en naar verwachting. Ook de maattabel is correct. Heb de producten nog niet gewassen, dus kan daar nog niet over oordelen.

Goed verzorgde zending en rap geleverd, goed produkt.

Ik moest hals over kop voor mijn moeder pyjama's bestellen i.v.m. opname ziekenhuis. Bij Pyjama-direct vond ik een ruim assortiment zowel qua maten, kleuren en prijzen. De volgende dag werden de pyjama's keurig op tijd geleverd met nog een kleine verrassing in de doos.

Prachtige pyjama snelle service

Ik heb een prachtige pastunette velours pyjama besteld in licht turquoise/mint. Hij zit heerlijk en is lekker warm. Zo komen we de lockdown wel door en de koude nachten.

heelerg goed

vlugge verzending en netjes behandeld

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte afhandeling