Ruime keuze en prima levering

snelle levering, duidelijke site

Super fijne ervaring. Ben eerst in de winkel geweest voor advies op maat. Daarna heb ik op de webshop een luifel en grondzeil bestelt. Het grondzeil hebben ze zelf gecorrigeerd naar een beter passende maat!! Zodat ik niet met een te grote grondzeil zit.

Service van Bax is uitstekend

De verzending van de luifel is door zorg van Bax goed verlopen. Ook is de luifel voorzien van een stick met uitgebreide opzet instructies. Dit allemaal hebben wij als goede service ervaren.

Prima snelle levering

Super kwaliteit en snelle service

Prima dat ze een oude doos gebruiken voor verzending. Lekker duurzaam juist.

Nul

Mij wordt een beoordeling gevraagd. Ik heb nog niets ontvangen, dus is mijn beoordeling NUL. Omdat ik geen NUL sterren kan markeren, dus markeer ik deze beoordeling een halve ster teveel.

Snelle levering, heldere communicatie

Top!!

Wilden een wintervoortent bestellen maar hadden een vraagje. Een telefoontje en we kregen zeer duidelijk antwoord!!! Helemaal goed, de tent werd snel geleverd. Zeer tevreden

Heldere, vakkundige uitleg

Door vakkundige adviezen en begeleiding werd steeds helderder welke tent voor ons meest passend is.

Reparatie snel en professioneel uitgevoerd

In oktober hebben wij onze tent ter reparatie aangeboden. Er werd goed naar ons geluisterd. In november was onze tent al klaar. Na betaling werd de tent per koerier binnen twee dagen thuis bezorgd. Kortom: Goed geregeld.

goede service

Er wordt goed geluisterd naar je probleem en geven de oplossing met het bijbehorende kosten overzicht voor de reparatie geen verrassingen achteraf. Dus een fijne ervaring en ik kan de voortent weer goed opzetten zonder hulplijntjes.

Top tent

We werden fantastisch geholpen en men waren er flexibel als er later nog toevoegen gedaan moesten worden

Prima, volgens verwachting.

Controle van Bax of het juiste artikel van de bestelling of er geen fout gemaakt is.

Correct en vriendelijk te woord gestaan

Probleem snel en netjes opgelost

goed afgesproken, prima afgerond.

De reparatie is conform afspraak en correct uitgevoerd, helaas heeft de ingehuurde vervoerder zijn werk niet goed gedaan.

Vlotte en correcte levering.

Aanpassing aan een oude Verona luifel was nog leverbaar.

Bestelling nieuw zijpaneel goed afgehandeld

Nieuwe zijwand voor onze Unico voortent besteld bij Bax Totaalrecreatie wat in ons geval de beste oplossing was omdat er meerdere beschadigingen waren. Ik ervaar de communicatie als vlot en netjes. Wij moesten de oude (kapotte) zijwand opsturen voor de maten. Wel vond ik het jammer dat we geen bevestiging van ontvangst hebben gekregen en ook geen ingeschatte levertijd, maar omdat we de tent toch voorlopig niet nodig hebben, was dat verder geen probleem. We hebben de nieuwe zijwand erin geritst en deze paste. Al met al tevreden over Bax Totaalrecreatie!

Prachtige tenten

Zeer mooie en fijne voortent en luifel.

Top bedrijf! Fijne service!

Grote scheur van wel 1 meter in onze voortent. Perfect gerepareerd!

Persoonlijk. En uitstekende service.

Mailcontact werd op persoonlijke wijze opgepakt met heldere instructies voor gewenste reparatie door vervolgens perfect werd uitgevoerd.

Goede en snelle service.

Ik had een voorscherm besteld. Zou in week 48 worden gemaakt, maar in week 44 bleek het al klaar te zijn., dus uiterst snel. Of het past weet ik nog niet, want alles staat in d'r "winterstand"

Nadat de betaling ontvangen was, hadden we 2 dagen erna ons pakket binnen. Super snel

Keurig

We kregen na onze bestelling een email met de uitleg ivm schuine zijde van onze caravan, dat ze adviseerden de bestelling te annuleren en de luifel op maat te laten maken. Dit hebben we uiteraard gedaan. Deze week kregen we een telefoontje met de vraag of de luifel.opgehaald werd of opgestuurd moest worden en dat daar 2 dagen overheen zouden gaan en of dat goed was. Wij vonden dit echt een topservice! De luifel zat keurig verpakt in een grote doos, alles netjes in zakjes en foudraals.

Super contact gehad

Top alles geregeld