Heel goed.

Bax recreatie is een prettige zaak. Ze beantwoorden je vragen snel en duidelijk. Ze leveren snel en goed.

Helaas verkeerde reparatie

Reparatie was snel, maar helaas niet de reparatie die we hadden gewenst. Terwijl voor ons het euvel duidelijk beschreven was (en zichtbaar), was dit kennelijk voor de reparateurs niet het geval. Hierdoor is een reparatie uitgevoerd die o.i. niet nodig was, maar de benodigde reparatie niet. De reparatie was echter snel afgehandeld, er is netjes gebeld en de verzending verliep keurig en vlot. Jammer dat we het echter alsnog moeten laten doen. Minpunt: je ontvangt geen factuur van de reparatie, alleen communicatie over het bedrag via de mail. Tip: geef bv d.m.v. sticker aan wat en waar er gerepareerd moet worden, om misverstanden te voorkomen. Omschrijf dit heel duidelijk.

Material und Service durch Bax Top, Lieferung durch DPD mangelhaft

Het contact met Bax en de bestelde goederen waren goed, maar de levering door DPD was geenszins bevredigend. Ik kon niet thuis zijn op het moment van bezorging, maar het was niet mogelijk om een ​​pakketwinkel te kiezen. Het pakket ter waarde van € 870 werd duidelijk zonder enige opslag bij mij op de stoep gezet. Het werd om 14.20 uur afgeleverd, ik was pas om 16.30 uur thuis. Iedereen had het pakket gedurende deze tijd kunnen meenemen. Dit gebeurt vaak bij pakketten die door DPD worden bezorgd. DPD is daardoor zeer onbetrouwbaar. Houd hier rekening mee bij het kiezen van uw leveranciers. Hartelijke groeten Susanne Mehrmann

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische service

Snelle reactie en levering van een klem van onze luifel......top service

Keurig in orde

Hier werken mensen met kennis van zaken, dik voor elkaar!

Een bedrijf met een uitstekende service

Bij ons nieuw geleverde deeltent 5000 kwam de pees uit de rail na een storm aan de kust. Blijkt dat onze 2021 Fendt Diamant 560SF Jubileum een ruimere pees heeft. De deeltent opgestuurd en binnen 4 weken was de tent voorzien van een dikkere en stevige pees, zonder enige kosten. Dit is service waar je op hoopt, als dit dan gebeurd, dan is dat een bevestiging waarom je de Unico deeltent bij BAX hebt aangeschaft . Als ik meer dan 5 sterren kon geven... had ik dat gedaan!!

Een goede uitkomst met niet altijd een makkelijke weg er naar toe

Laat ik voorop stellen dat ik uiteindelijk tevreden ben over de geleverde service van Bax maar dat ik de communicatie om tot oplossingen te komen niet altijd als prettig en logisch heb ervaren. Dat baseer ik vooral op de weg naar de afwikkeling van een, op advies van Bax verkeerd bestelt, onderdeel van onze unico Verona. Dit is uiteindelijk goed gekomen na veel heen en weren. Het aanpassen voor rekening van Bax van onze Unico Verona luifel nadat de geleverde maat toch niet goed was voor onze caravan ging daarintegen zeer goed. Al met al zeker tevreden en zeer blij met de topluifel die de Verona is!

Bax Totaalrecreatie BV ist in allen Belangen ein toller Betrieb!!!!

Sehr freundlicher Kontakt. Anschliessend sehr zufriedenstellende Bearbeitung des Besprochenen und vollständige Lieferung des Materials.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede garantie en communicatie

Prima geholpen. Aantal puntjes ter verbetering.

Wij hebben een Unico voortent en luifel aangeschaft. De verkopers waren erg vriendelijk en hadden duidelijk veel kennis van de tenten en ook de caravanmaten. Zonder raadplegen van documentatie wisten ze wat de omloopmaat van onze 10 jaar oude caravan is. Alles is netjes vastgelegd. De levertijd bleek aanmerkelijk korter dan bij aankoop werd aangegeven en de tent werd 3 weken eerder geleverd. De factuur was lichtelijk verwarrend. Wij hebben bij aankoop aangegeven dat we de tent wilden laten bezorgen. De factuur vermeldde dat “de order gereed is en kan worden opgehaald”, maar ook dat de transportkosten €0,00 zijn. Dit is verwarrend en heeft geresulteerd in telefonisch en mailcontact. Een duidelijke factuur had geresulteerd in betaling en verzending. De tent werd netjes en zeer goed verpakt afgeleverd in een drietal dozen. Op de dozen stond netjes de inhoud vermeld. De tenten worden geleverd in kwalitatief erg goede zakken. Vergelijkbare zakjes voor zowel de gordijnen als de tochtstrook/slikranden ontbraken. Dit had het helemaal afgemaakt…

Het aankoopproces tot aan levering was top!

Verkoper nam echt de tijd om alles uit te leggen, pas toen alles duidelijk was overgegaan tot aankoop. Zat geen druk achter overigens! Periode van aankoop tot levering viel uiteindelijk nog mee, was duidelijk verteld dat het enkele weken zou duren. Levering was top geregeld. Luifel Verona met Voorscherm en schaduwluifel zien er goed uit. Helaas nog niet kunnen testen aan de caravan, maar volste vertrouwen in dat dat wel goed zit. Lang verhaal kort: aanrader!

Zeer professioneel

Ben bij Bax geweest en hebben mij prima geholpen zijn zeer tevreden

Duidelijk helder en snel geleverd

Hadden al eerder positieve ervaringen

Wat een goeie service!

Wij hadden wat problemen met onze tent en dit werd heel goed aangepakt. Er was een open communicatie tussen ons en Bax. Ook werd er af en toe gemaild met de stand van zaken of met bezorgdheden van bax uit als we ons pakket al hadden opgestuurd of ontvangen hadden. Wij kunnen bax alleen maar aanraden!

Goede service. Eerlijk advies. Mooie prijzen. Snel geleverd via internet

prima. snelle aktie en behulpzaam.

krijg snel antwoord op vragen en wordt serieus genomen. Enige minpunt is lange duur van garantieverwerking. Wij konden n.l. de slaapmat tijdens vakantie niet gebruiken en moesten een minder confortabele oplossing zoeken Met groet Gerard Eggerding en Gertje Hutschemaekers

naar wens

netjes ontvangen wat ik besteld heb.

Mijn wens kon nog geleverd/gemaakt worden.

Ik wilde graag een dakluifel voor mijn Milaan. Echter in de kleuren van mijn tent, Champagne-Antraciet. En met de oude rits, en dan ook nog eens zonder frame. ( mijn Torino frame is gelijk aan de dakluifel ) Alles kon en ook voor een mooie prijs. Keurig op tijd geleverd, voor de afgesproken datum zelfs. Erg blij mee.

Als je de juiste persoon hebt krijg je een goed advies

In de winkel geweest en eerst rondgekeken bij de luifels en tenten. Hulp gevraagd maar degene die in eerste instantie kwam leek niet erg geïnteresseerd om ons te helpen. Even later maar iemand anders aangesproken. Deze gaf goed advies en deed duidelijk moeite om ons te informeren. We hebben meteen besloten om de luidel te kopen. Deze ook direct mee kunnen nemen.

Zeer tevreden.

De bestelling is keurig afgeleverd, alles goed verpakt en duidelijk aangegeven wat er in de dozen zit.

Netjes afgeleverd. Tentdoeken zitten in nette tassen. Jammer dat de tentstokken afgeleverd worden in een plastic zak. Advies: doe die ook in mooie tassen. Die moest ik er nu nog bij kopen.

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

via een info vraag overgegaan naar een bestelling en correct door hun afgewerkt. top!

Onderdeel was kapot, snelle reactie en snel verstuurd

Prima.

De reparatie is mooi en goed uitgevoerd.

uitstekend

bestelling is snel en correct geleverd

Loo 22

5571KR Bergeijk