Besteld en snel in goede orde afgeleverd.

Snelle reactie en juiste levering

Snelle reactie op een online bestelling en juiste levering.

bestelgemak

nieuw doek voor mijn shelter besteld zeer snel geleverd

Uitbouw unico Milaan

Wij hebben een uitbouw aangekocht en deze was al veel eerder klaar dan van te voren gezegd. De levering was keurig verpakt en de gebruikte materialen zijn ook van uitstekende kwaliteit.. Kunnen niet wachten op het nieuwe kampeer seizoen.

Heel behulpzaam en correct

Na een vervelende ervaring met een gekochte tent, heel behulpzaam en correct geholpen. Enorme showroom waar je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Top!

Goede service en snelle levering

Zaterdags gebeld voor een dorema wintertent was niet op voorraad maar als ik hem bestelde was die er voor het weekend dus besteld en donderdag huis

Wij hadden wat besteld bij de firma bax zeer snelle levering

Top service, ook na garantieperiode

Tijdens mijn vakantie was één van de naden van mijn slaapmat los gekomen waardoor mijn mat lek was. Dit gebeurde net een paar maanden na mijn garantieperiode van 5 jaar. Bax benaderd met de oude gegevens van mijn aankoop en ik kreeg heel snel antwoord inclusief een retourformulier, onder het mom van: we sturen het gewoon terug naar de leverancier en dan hopen op het beste. Uiteindelijk is de mat gerepareerd door de leverancier. Bax hield mij steeds goed op de hoogte. Alles binnen paar weken geregeld. Ik heb alleen de kosten voor de eerste verzending voor mijn rekening hoeven te nemen, maar dat was slechts E7,50. Veel goedkoper dan een nieuwe mat! Ik ben super tevreden.

Ik informeerde per mail naar de levertijd van een artikel, en kreeg binnen een uur antwoord. De vervolgens bestelde artikelen werden de volgende dag geleverd. Goede kwaliteit spullen, van het huismerk.

Product is goed maar constante spam om beoordeling wordt niet gewaardeerd

Alles is goed gegaan maar heb nu al 5 mailtjes gehad in 3 dagen tijd met het verzoek om beoordeling. Die kan ik niet waarderen dus 2 sterren. Verder was alles top.

Gemiddeld

Producten goed Levering gemiddeld Prijs van de onderdelen te hoog

Veel keuze, goede voorlichting

Alleen ervaring met een unicaten van Bax, hierbij goed geholpen bij het maken van onze keuze

In een zin: uitstekend

Vanaf eerste melding correct en effectief opgelost, een pluim waard

Perfecte klantvriendelijke communicatie

Al regelmatig dingen besteld bij Bax, o.a. een luifel voor de caravan van het eigen merk Unico. Als er aanvullende info nodig is of een artikel is pas met een paar weken leverbaar - zoals de onlangs bestelde zijwand voor de luifel - wordt er meteen teruggekoppeld. Verder snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Degelijk Nederlands bedrijf

Professionele uitstraling op de website en persoonlijk advies

Prima prijs en snelle levering. Na bestelling bleek 1 product niet voorradig. Hierover ontving ik een mailtje en het bedrag werd direct gecrediteerd.

Snel geleverd netjes verpakt

Voortent werd snel geleverd. Alles compleet en netjes verpakt.

Deskundig en snelle reactie

Vraag omtrent produkt snel beantwoord en snel geleverd

Goede communicatie met de klantenservice

Goede levering en communicatie

Super service

Perfecte service en vlugge levering

Zeer snelle levering, correcte afhandeling, vriendelijk, snel reactie, topproduct...!

Goed geholpen.

Omdat ik voor mijn 20 jaar oude tent onderdelen nodig had heb ik een mail gestuurd met de vraag of deze onderdelen nog beschikbaar zijn. De andere dag had ik antwoord en kon in de bestelling plaatsen.

Goede klantenservice

Ik werd goed geïnformeerd en geholpen met het probleem wat zich voor deed bij het product

Ik had een slaapzak besteld en werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Het pakket was keurig ingepakt en de levering was ook top

bijzonder slechte service

Ik ben op zoek naar een einddopje voor in een gordijnroede. Deze staan op hun website, omdat er geen maten bij staan, ga je er van uit dat deze universeel zijn. Dat is dus niet zo. De betreffende dopjes passen dus totaal niet. Heb dus nu de verkeerde dopjes, ze nemen de oude dus ook niet terug, ja, als ik de verzendkosten betaal. Die had ik al betaald. Met telefonisch overleg hierover vond ik ze ook niet erg meegaand. Ze hebben de juiste dopjes ook niet, wat ik ook een slechte service vindt. Het gaat om een tent van 8 jaar jong. Daarvan moet je toch gewoon nog dit soort onderdeeltjes hebben? Men is ook niet bereid om te kijken naar alternatieven en/of mee te denken. Kortom, slechte service en star beleid.

Loo 22

5571KR Bergeijk