Niet het juiste artikel ontvangen

Helaas heeft de inpakafdeling een fout gemaakt en aan mij het artikel van een andere klant gezonden ! En het ergste van alles met DPD !!! waardeloos alweer een beschadigde doos !

Uitstekende service

Daar een tent gekocht in het voorjaar die super netjes is afgeleverd en waar wij zeer tevreden over zijn! Nu de assecoires besteld en netjes nageleverd en zijn nu helemaal compleet.

Mooi product

Goed product en makkelijk te plaatsen aan de voortent

Veel keus, goede communicatie, snelle levering

Veel keus, goede communicatie, snelle levering

Spitze!

Schnelle Reaktion auf Emails, Top Beratung, beste Qualität der Ware. Blitzversand. Alles perfekt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nvt

Nvt, online besteld

Snelle levering prima service

Artikelen werden snel geleverd. Informatie werd goed gecommuniceerd Toen bleek dat er onderdelen ontbraken werden deze direct nagestuurd

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Ik was op zoek naar een unico luifel, moest telefonisch de voorraad checken en kwam er toen achter dat ik een andere maat nodig had dan ik dacht. Ze hadden er nog 1 liggen en hebben die meteen voor mij gereserveerd. De officiële bestelling ging daarna via inkoop die mij een order toestuurden die ik moest goedkeuren. Voor mijn caravan moest ook nog wat worden aangepast en dat is ook meteen geregeld.

Snel en goed geholpen

Een Exped slaapmat van me was stuk gegaan. Retour gezonden naar Bax. Kostenloos een nieuw matje opgestuurd. Top!

Klantvriendelijk

Bestellingen worden altijd keurig en op tijd afgeleverd.

Was keurig voor elkaar

Netjes antwoord op mijn vragen gekregen. Product dat ik besteld had deed aan mijn verwachtingen en was snel thuis na bestelling.

Mooi bedrijf

Duidelijke omschrijving en een snelle levering.

Duidelijke omschrijving en een snelle levering.

Snelle reactie op vragen via de mail. Goede service bij klacht over kampeer artikel

Bestelling dezelfde dag nog verzonden

Goede service bij een leeglopend matras

Begripvol en servicegericht. Ze hebben ons goed voorgelicht over eventuele kosten en duur van reparatie en toen reparatie onder garantie bleek te vallen, is het matras kosteloos naar ons terug gestuurd.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Zeker een aanrader

Snelle bezorging

Goede en duidelijke webshop.

Perfect geholpen

Perfect en deskundig geholpen. Bereikbaarheid helaas minder goed.

Leveren kwaliteit

Tent super goed verpakt afgeleverd.

Nette afhandeling na defect

Helaas was er een defect aan de tent die ik bij bax gekocht had. Ze hebben het op een snelle en zeer nette manier opgelost, waarbij ze tevens duidelijk gecommuniceerd hebben.

Denken mee met bestelling.

Na wat heen en weer mailen toch alles goed met bestelling oa over de maat goed advies

Goed en snel geleverd

Op tijd geleverd

Levering overeenkomstig de bestelling Ook de bezorging van DHZ was OK

Goede kwaliteit

Ik ben totaal tevreden met mijn voortent. Tevens heb ik steeds een heel goed advies gekregen.

Loo 22

5571KR Bergeijk