Eerste product waardeloos maar goed afgehandrld

We kochten twee slaapzakken online die duur maar goed aangeprezen werden en waarvan we dachten dat ze voldeden aan onze eisen. Dachten we. Tot bleek dat ze na kort gebruik al hun veertjes verloren en wij elke ochtend als donseendjes uit onze slaapzakken kwamen. Klacht ingediend die gegrond werd verklaard. Meest chique was het geweest ons geld terug te geven maar dat kon niet. Moest een tegoedbon zijn. Helaas. Nieuwe slaapzakken van ander merk gekocht en we gaan volgend jaar (dan weer kampeerseizoen) testen of ze bevallen.

Levering volgens afspraak

Levertijd volgens vermelding op de website

Goede kwaliteit, en goede correspondentie, omdat de bestelling niet op voorraad was. Alles keurig verpakt.

Beste Qualität mit hoher Funktionalität

Ein Vorzelt, wie ich es mir seit 25 Jahren gewünscht habe, passgenau und beste Funktionalität!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit outdoorwinkel

Goed en zorgvuldig geholpen met uitkiezen voortent en kwaliteit enorm goed

correct en snel

snel bezorgd en correct afgewerkt

Keurig na verwachting geleverd

Zie boven staand .

Heel snel geregeld.

Wij zijn heel erg blij met de dakluifel, die binnen 2 dagen geleverd is. Fijn, bedankt Bax.

Bestelling snel en goed geleverd.

Wat ik telefonisch heb besproken en wat daarna heb geschreven in aanvullingen is precies goed en snel geleverd.

Snelle positieve reacties

Alles is goed verlopen.

Goede berichten hter gering en op tijd bezorgd.

Bestelde artikel prima, maar verzending DPD niet mijn voorkeur

Communicatie met DPD was niet helder

Mijn bestelling bij Bax is goed gegaan. De levering is niet op de afgesproken dag en tijd gekomen. Onnodig op pakketje gewacht !!!! Contact opgenomen met DPD bezorgdienst. 'n dag later geleverd.

Snel en goede levering

Bestellen eenvoudig en snelle levering

Bestellen is eenvoudig, levering is snel en goed. Bovendien wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Prima service!

Mijn product was niet goed, paste niet goed. Ze hebben het netjes afgehandeld en een nieuw exemplaar toegestuurd.

Goede ervaring. Snel geleverd

Snelle levering en vlotte communicatie

We hebben een tentuitbouw besteld. Daarvoor moesten we een zijwand van de voortent opsturen. Steeds was er direct contact via de mail - dus geen automatisch gegenereerde mail. Binnen een week was de bestelling gereed en kregen we het pakket, inclusief de opgestuurde zijwand.

Vlotte bezorging

Snelle en correcte levering

Nog geen ervaring met de schaduwluifel opgedaan. Dus kan nog geen goed oordeel vellen.

Toppie

Ondanks dat het bestelde beschadigd was heeft Bax zsm een nieuwe gestuurd. De creditering van de eerste verliep tijdig en correct.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Uitstekende service

Ondanks sluitingstijd werd nog alle tijd genomen om ons van een goed advies te voorzien. Heel fijn

Top geregeld

Duidelijk geadviseerd en snel geleverd.

Omdat ik niet exact wist welk zonneluifel er op m'n voortent zou passen even contact opgenomen en toen was het snel duidelijk. Hierna besteld en binnen 2 dagen in huis.

Loo 22

5571KR Bergeijk