Product goed verpakt, snel verzonden en ontvangen.

Snel en makkelijk

Een goede service paar keer gebeld over onze unico luifel qua maat en levering keurig te woord gestaan door Sjef. Besteld en met 2 dagen in huis

Snel geleverd, keurig verzorgd

Bestelde product van goede kwaliteit en levering correct afgehandeld

geen verdere uitleg nodig

Goede service en voorraad

Een hele goede service en een goede voorraad. Een echte aanrader

Ervaring is goed.

Ervaring is goed. Enige verbeter punt is dat bestelling beter kan

Fijne overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Goede parkeergelegenheid, ruim en overzichtelijk en wat wij nodig hebben is er. Als fabrikant van Unico is het aanbod dan ook erg groot. Wel zou er meer personeel ingezet kunnen worden met name bij het tenten gedeelte. Wachttijd kan soms wel oplopen.

Alles in orde

Vlotte levering

Luifel voor de caravan werd vlot geleverd. Prijs/kwaliteit is prima.

Was top gegaan allemaal

Ben er heel blij mee.

PRIMA

Prima bedrijf.

Als je ze belt voor info of mail voor info je krijgt altijd goed passend antwoord . Ze zenden je een link je kan het zo bestellen dat vind ik goede service.

Positief

Mijn bestelling keurig netjes geleverd, ook wordt hé via mail op de hoogte gehouden omtrent bestelling. Top, ga zo door team Bax.

Prima verzorgd

Producten zijn prima verzorgd afgeleverd. Het gewenste product is eenvoudig te vinden op de site

Snel gevonden en snel geleverd

Perfecte service

Vragen per mail gestuurd, heel correct antwoord met alle informatie en links om de bestelling te plaatsen. Netjes.

Mooie webshop met veel gemak. Snelle levering.

Denken echt met je mee over wat je nodig hebt dan wel wat wel of niet past.

Nette bezorging goed

Helemaal prima

Bijna perfect geleverd als gewenst.

Alles geleverd als besteld, echter DPD pakketdienst blijft een ongeregeld zooitje. Ze lezen niet (of kunnen misschien niet lezen) hoe de klant zijn pakket geleverd wil hebben indien we niet thuis mochten zijn. Dus nooit gewoon voor de voordeur voor iedereen zichtbaar achterlaten! Jammer dat Bax alleen met DPD werkt. Verder alleen maar lof over Bax!

Snelle levering, snel antwoord op vragen

Luifel en zijwand besteld, wordt snel en netjes ingepakt geleverd (mits voorradig). Bij vragen emailen, telefonisch kom je er niet door. Vragen vragen werden wel snel beantwoord. Tevreden, Cijfer 8, verbeterpuntje, huidige voorraad voor accessoires op de site vermelden. Ik begrijp dat luifels / voortenten lastig is om voorraden online te zetten, maar voor accessoires zou dit prima moeten kunnen. Ik heb zelf naar een concurrent gekeken omdat jullie geen overzicht hadden van voorraad. Uiteindelijk wel bij jullie besteld na het verzenden van een email met vraag over de voorraad.

X

snel en goed geholpen. Bestelling was snel binnen.

Goed en snel geholpen.

Prima, komt afspraken volledig na.

Voortent besteld en later nog eens de storm set en ook de opbergstrook voor aan de tochtstrook. Alles keurig in een zending meegestuurd gekregen

Loo 22

5571KR Bergeijk