Snel en vakkundig advies van Sjef.

Na de storm Poly heb ik vakkundige adviezen van Sjef gekregen. Daardoor weet ik nu wat te doen om voortent en -luifel stormvast te krijgen. Bedankt.

Bestelling vlot geleverd

Online bestelling gedaan voor de Unico-voortent. Makkelijk en vlot geleverd, helemaal goed.

Goede service, Dramatische levering

Over Bax zelf heb ik geen klachten, des te meer over de gebruikte koerier zijnde DPD, Verkeerd geleverd toen naar een nog niet bestaand afhaal adres gestuurd en nu weer naar en adres waarom ik niet heb gevraagd en wat alleen door de week open is tot 17:00 en tussen de middag gesloten…. Lastig afhalen als je werkt, echt slecht!!!!

Positief

Naast een zeer goed product levert Bax ook een uitmuntende service. Komen op de camping in Spanje er achter dat de nieuw gekochte Verona dakluifel niet aan de caravanluifel past. Na contact met Bax in Nederland wordt een nieuwe luifel naar ons in Spanje gestuurd. Een paar dagen later genieten we van een mooie ( Bax ) Verona caravan- en dakluifel. fam. B.Holdrinet

Voor de derde keer prima ervaring.

Onze laatste bestelling zou in november geleverd worden, maar was al klaar in juli. Heel blij mee. Goed oo de hoogte gehoiden van verzending.

Prima gegaan

Prima service, vlotte levering en goede verpakking. Goede telefonische bereikbaarheid met deskundig personeel.

Een snelle levering en alles naar wens tijdens het wachten op de spullen heb 2x gebeld maar werd toen niet netjes behandeld beet jammer

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Onlangs een Isabella voorluifel gekocht. Afspraken over de levering (snelheid was gewenst ivm vakantie) prima nagekomen. Artikel dat niet leverbaar was keurig netjes nagestuurd. Tevens goede advisering wat betreft tent en omloopmaat.

Snel en goed

Vrij dure spullen maar wel kwaliteit en zeer goede service, ook als er iets mis lijkt te gaan.

Goede afspraak

Als boven en alles keurig op tijd geleverd.

Vlotte levering, prima service.

Een zijwand gekocht bij de dealer, maar bij gebruik kwam ik tot de ontdekking dat die niet paste als de eclips aan de caravan zat, Na enig Zoekwerk kwam er in de rij een advertentie van Bax naar boven drijven, waar een adapter werd aanbevolen. Helemaal goed, dit werkt prima.

Ik ontving mijn nieuwe voortent veel sneller dan verwacht.

Na wat correspondentie over wat de juiste voortent zou zijn voor mijn 15 jaar oude Eriba kreeg ik een goed advies over welke voortent zou passen. Maar aanvankelijk zou de voortent pas na mijn vakantie, namelijk in november, geleverd kunnen worden. Tot mijn grote opluchting kreeg ik ineens bericht dat hij toch al in juli klaar bleek te zijn. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, maar de inhoud van de doos ziet er veelbelovend uit.

Uitstekende dienstverlening en zeer vlotte levering

Bijbestellen van Dorema stokken verliep verrassend vlot ;-) Top service.

Gewoon goed

Het product voldoet aan de wensen, de website is gemakkelijk, de verzending is naar wens.

Een heldere professionele behandeling

Het contact met de medewerker van Bax gebeurt op een vriendelijke en professioneel manier. Je wordt correct te woord gestaan en krijgt een duidelijk en helder antwoord om tot een goede besluit te komen. Ik ben een zeer tevreden klant en kan dat een ieder aanraden om zaken te doen met Bax Totaalrecreatie.

Goede levering

Goede communicatie en levering zoals afgesproken. Top

Behulpzaam en vriendelijk, snel en goed geholpen!

Luifel besteld

Goede service duren verzendkosten

Twee schroeven van € 5.95 besteld goede service. Maar €5.95 voor verzenden terwijl het in enveloppe kan door brievenbus is slechte service.

Teppich für Vorzelt

Alles super, cooler Preis und schnelle Lieferung.

Artikel is snel geleverd en voldoet aan de eisen

Snelle levering. Goede service.

Ben heel tevreden.

Volgens afspraak.

Zoals aangegeven levering vlot en volgens afspraak.

Alles keurig gegaan en afgewerkt

Goede ervaring met verkoop en receptie.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en als een product niet op voorraad is, krijg je snel bericht.

De onderdelen voor onze Unico luifel waren gelukkig in voorraad.

Loo 22

5571KR Bergeijk