Wordt er nog wel bezorgd?

Producten op 16-5 besteld, nu 24-5 en nog niet bezorgd. Veel te lang voor een simpele bestelling. Bovendien geen enkel bericht over late bezorging. DPD heeft vandaag pakket ontvangen gaan er dus maar vanuit dat binnenkort bezorgd wordt

Altijd uitstekende adviezen

We hebben een nieuwe caravan gekocht, zelfde maat zelfde type, maar grotere omloopmaat. Bax gebeld of onze huidige Unico Milaan er toch aan zou passen. Antwoord was dat het zou passen. Maar voor de zekerheid toch even proberen. En jawel hoor, het past gewoon perfect. Dus ik zeg" als de adviseur van Bax (Robin) het zegt twijfel ik niet aan de uitspraak."

Top product

Geweldig product met goede kwaliteit en perfecte pasvorm

Mijn vragen worden begrepen

Ik had een specifieke vraag over mijn Unico voortent. Ik kreeg van de juiste persoon een reactie waar ik wat aan had.

Genial

Liebe Familie Bax, von der überaus freundlichen Beratung bis zur superpünktlichen Lieferung wurden wir sehr positiv überrascht. Am letzten Wochenende wurde das Verona aufgebaut. Passt alles ganz genau, nichts hat gefehlt und der USB-Stick mit allen Infos, in fast allen Sprachen, damit haben wir nicht gerechnet. Tolle Idee. Wir sind sehr glücklich über unser neues Sonnendach. Vielen Dank für eure tolle Qualität. Bald kommen wir euch wieder in eurem sehr schönen Geschäft besuchen. Viele liebe Grüße von Sylvia und Mario

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, duidelijke website en nette prijzen!

Snelle levering, duidelijke website en nette prijzen!

Snelle bezorging, prima product t

Ik ben tevreden!

Redelijk ok

Ik verwachtte een grotere verpakking, met meer herstelmateriaal. Eigenlijk kun je dit maar voor 1 herstelling gebruiken. Vooral de tube lijm, essentieel, is heel klein. De foto laat 'niet toe dit correct in te schatten.

Zeer prettig

Goed advies. Zijn zowel via mail als telefonisch goed bereikbaar en reageren snel. Levering ruim binnen de aangegeven tijd

Eindelijk een website waar ook nog met een medewerker gesproken kan worden en niet met een computer

Prettig geholpen

Snelle levering en alles prima voor elkaar

Snel geleverd.

goede website, goede communicatie voortgang bestelling/uitlevering

goede website, goede communicatie voortgang bestelling/uitlevering

Omslachtig

Na telefonisch contact moet je toch mailen. Maar daar komt dan geen antwoord op. Na weer 2x bellen en mailen eindelijk gelukt om te bestellen. Wel raar dat de dopjes voor de kunstof gordijnroedes van Unico niet meer op de site staan. Helaas is Baxx de enige leverancier fus ben je op hen aangewezen.

Snel, vriendelijk, en duidelijk

Bestelling is snel en conform afspraak afgehandeld! Prima

Service is prima.

Service is prima , mail verkeer aangegeven wat er niet goed was aan de tent en is zeer snel opgelost door een nieuwe tentstok op te sturen.

Besteld en keurig afgeleverd

Had nog niet eerder online besteld maar perfect geregeld

Goede website en overzichtelijk.

Snelle correcte levering.

Sehr gut

Das ist jetzt das zweite mal das wir bei Bad ein unico Vordach gekauft haben. Ein Mal im Laden und einmal per Internet. Beide mal wurden wir sehr gut beraten was Umlaufmass usw. angeht. Beide Male wurde das Dach versendet und es kam unbeschädigt und vollzählig bei uns an. Vielen Dank das Sie mit uns deutsch gesprochen haben und das Sie uns so gut beraten haben nochmals vielen Dank. Mit freundlichen Grüßen Fam. Trager

Heel vlotte en correcte afhandeling van mijn on-line bestelling

Vlotte informatie-toelichting per mail ifv de aankoop en snelle, correcte aflevering van de bestelling.

Fantastisch die Rimini de luxe.

Wat een mooie en complete tent. Erg mooi afgewerkt. Medewerkers zijn vriendelijk en helpen je goed. Een puntje wil ik ook nog melden, ik had de instructiefilm wat meer informatie willen zien hoe de hulpstukken op de boogstok geplaatst moeten worden. En waar de stormbanden het best geplaatst kunnen worden. Voor de rest goede instructies.

Jammer!

Prijs-kwaliteit van het product is prima. Spijtig dat de artikelen op de site staan als Op voorraad, maar dat dit vervolgens niet het geval is.

Ruime keuze voortenten en goed advies

Had een vraag over een luifel en ze hebben zeer snel terug gebeld. En me duidelijk kunnen vertellen welke het beste was voor ons. Online besteld en 2 dagen later al geleverd.

Loo 22

5571KR Bergeijk