Snelle service!

Mail gestuurd of artikel nog op voorraad was. Er was er nog 1, gelijk besteld en 2 dagen later binnen. Top service!

Snel en efficiënt

Prima. Deed wat was verwacht

Goed prijs en verder niks op aan te merken.

Goede service en prijs

Snelle verzending en goede prijs. Vriendelijke service en vlotte afhandeling van vragen. Een vriendelijke medewerker heeft het product voor me nagemeten en gewogen voor verzending i.v.m. beperkte ruimte en gewicht in rugzak.

Alles PERFEKT !!!

Alles stimmt, alles passt, alles hat höchste Qualität. Sehr zu empfehlen ... Danke.

snelle levering en zag er goed uit

Netjes en snel

Had mijn bestelling heel snel binnen en keurig verpakt

Snel geleverd en keurig verpakt.

Geweldig!!

De produkten die we hebben besteld en ontvangen zijn wel van topkwalitiet.

Alles prima verlopen

Van begin tot eind goed voor elkaar

Levering OK Goed product

Het duurde een paar dagen maar levering was OK en de bestelde megamat in goede staat.

Goede service met vertrouwen

Vlotte en zeer correcte services. Komen afspraken na! De kwaliteit is van een uitstekend niveau.

prima service

snel en goed geleverd product.

Een onlogische, onredelijke en onsympathieke afhandeling van retour

Na aanschaf van een EGGniter (en volledige Green Egg met toebehoren) in 2022 in de winkel in Bergeijk, bleek de EGGniter nu niet meer te werken. Op mijn vraag hoe ik het artikel kon retourneren, is aangegeven dat als ik dit per post doe, ik een formulier moest invullen. Op dit formulier staat duidelijk vermeld dat kosten voor het retourneren van producten die defect zijn én onder de garantie vallen, dat Bax de retourkosten vergoedt. Product opgestuurd, porto betaald en bericht ontvangen dat de EGGniter is ontvangen en doorgestuurd wordt naar de fabrikant/leverancier ter beoordeling van garantie. Na bericht dat de garantie is toegekend, komt de vraag of ik de EGGniter in Bergeijk wil ophalen, of dat deze verzonden moest worden. Bij deze laatste kwam dan vervolgens nog wel de melding dat ik de porto kosten hiervoor óók nog moest betalen. Na heen-en weer gemail komt de onlogische, onredelijke en onsympathieke reactie/redenatie dat ik de kosten voor retour moet betalen, puur en alleen omdat ik in de fysieke winkel mijn producten heb aangeschaft. Had ik dit via de webshop gedaan, dan had ik wel recht gehad op retour storting van de kosten. Een redenatie die kant noch wal raakt. Bovendien krijg ik eerst een formulier waarin dit staat en dan later het bericht "jij maakt zelf de keuze om niet naar Bergeijk te rijden". Hoewel dat 100% waar is, heb ik een product dat - binnen de garantie termijn - kapot gaat en waarvoor ik dus niet naar Bergeijk ga rijden om hem in te leveren en vervolgens weer naar huis kan om dan een paar weken later - wanneer het nieuwe product er is - weer naar Bergeijk mag komen om het op te halen.

Klantvriendelijk

Eerst gemaild over een product en duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen. Daarna product besteld en deze was binnen een paar dagen bezorgd

wauw

Supersnelle en correcte levering. Dank.

Snelle levering.

Goede service. Hele snelle levering.

Teleurgesteld.

Telefonisch over gehad mbt de maat van een Spanband voor onze unico Verona luifel. Maatvoering caravan e.d opgegeven. Advies maat 10 te bestellen. Echter bleek deze veel te kort te zijn. Daar kwamen wij achter bij het opzetten. Gebeld, mochten de band, ondanks dat het zicht termijn verlopen was terug sturen. Wat een service dachten wij alleen moesten we dat doen in zijn originele verpakking en ongebruikt!! Hoe dan? Je komt er pas achter dat hij te kort is bij gebruik! Al met al kost de spanband nu voor ons 45 euro! Ipv 18,50 + verzendkosten. Ik ben dan ook enorm teleurgesteld.

De levering was zeer vlot ondanks het feit dat ik in Duitsland woon. Slaapzak helemaal naar wens.

dit was ons 1e contact met Bax

Het bezoek aan de showroom was prettig. De tent is goed afgeleverd. Deze wordt pas uitgepakt als wij in juli in Spanje zijn, want daar staat de caravan

Super snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Goede voorlichting en een snelle verzending

Zeer prettig

Veel vragen voor een gewoon opgegeven vraag

Wel goede levering maar wel heel veel vragen

Zeer tevreden over de het bestelling en snelle en correcte aflevering

Geen enkel minpunt. Artikel en snelle levering. Met zowel artikel als aflevering duidelijke informatie. Top.

Snelle levering, goed product

Producten zijn snel geleverd en voldoen aan verwachtingen. Ook fijn dat je kunt aangeven voor welk type caravan het product is zodat er een extra check op gedaan kan worden.

Loo 22

5571KR Bergeijk