Top geholpen snelle reactie via mail.

Zoals het hoort top. Nu de luifel gaan testen hopelijk is de maat goed. Maar die was goed gecheckt. Duidelijke informatie.

Makkelijk, goed advies en supersnel da's kwaliteit

Tevreden

Snelheid gaat niet ten koste van kwaliteit

Na levering van de Unico Verona XL caravanluifel wilden we toch het bijbehoren voorscherm bijbestellen. Deze werd na aankoop, binnen een maand, geleverd. We hebben de caravanluifel, zonder voorscherm, uitgeprobeerd met een stevige noord oostenwind op een camping langs de kust. We zijn onder indruk van de stevigheid van de constructie en de boogvorm van de luifel. Ook onder die omstandigheden bleef het daaronder opvallend rustig. Geen geklapper van het tentdoek meer door windvlagen. Geen gedoe meer met extra stormlijnen. Het voorscherm zal voor nog meer comfort gaan zorgen.

Erg goede service en orderverwerking van de gevraagde Unico dakluifel.

Deskundige controle vooraf van de door mij gevraagde dakluifel d.m.v. opvraag caravangegevens zodat deze in 1 keer goed geleverd werd. Alles keurig verpakt in een zeer stevige doos en snel geleverd.

prima geregeld alles

top alles naar wens gelopen

Prima service en goed verzorgd

Altijd correct en van goede kwaliteit

Sehr zu empfehlen

Einen halben Stern möchte ich abziehen, warum? In meiner Auftragsbestätigung wurde ein Liefertermin angegeben, den ich immer wieder abfragen musste, der mir auch bestätigt wurde. Leider wurde er am Ende nicht gehalten, was aber auch leider nicht selbstständig vom Verkäufer mitgeteilt wurde. In diesem Preissegment hätte ich das aber erwartet. Am Ende wurde der Liefertermin um eine Woche verschoben. Der Versand wiederum ging sehr schnell und reibungslos. Auch die Kommunikation, trotz niederländisch <-> deutsch war immer freundlich.

Goed, snel en correct geregeld

Heb via de mail informatie opgevraagd over een voorscherm. Duidelijk, snel en correcte antwoorden ontvangen. Voorscherm besteld en was binnen een paar dagen in huis. Enigste wat ik miste was de USB stick maar kan de handleiding ook op internet vinden.

Te duur

Na aankoop van onze unica voortent blijkt dat de ophanging vd gordijnen snel stuk is.de bevestiging met behulp van kunststof oogjes om die in de rail te plaatsen gaan snel stuk. Onderdelen zijn schrikbarend duur. Dat is een flinke teleurstelling

Topkwaliteit en dito service

Prachtig product, uitstekend maatwerk. Goed en eerlijk advies in de winkel.

Gaten patroon doek komt niet overeen met bevestigings frame

Wij hebben door middel van een zeilmaker het doek aangepast.

Goede en vlotte behandeling van mijn vraag en dan bestelling.

In het algemeen had ik een goede ervaring met de bestemming van onze voortent. Ok een bestelling van 3000 euro bleek helaas wel dat er 4 onderdeeltjes ontbraken ter waarde van 10 euro. Gelukkig was de campingshop van de camping open en waren we snel gesteld. Kan gebeuren uiteraard dus ik bedoel dit niet negatief.

goed geholpen, mensen met kennis en ervaring.

moest een nieuw tent frame, ben hier uitstekend mee geholpen. en de levering was binnen de voorgestelde tijd.

Goede servies

Snelle reactie op bestelling, dat geeft duidelijkheid goede service.

Snel en duidelijk wanneer spullen worden afgeleverd

Zeker snel en het klopt

Snele levering, en ik ben vooraf nog nog telefonisch benaderd of de bestelling wel overeen kwam met het geen wat ik besteld had.

Prima afgeleverd

Alles goed geregeld, behulpzame mensen

Het enige wat mis is gegaan is dat de mail, waarin stond dat de voortent klaar was, naar een ander adres was gestuurd, waardoor ik nadat de leveringstermijn was verlopen na een paar weken zelf contact heb opgenomen, daarna was alles zo geregeld,

zeer correct en snel geholpen

Omdat onze bestelling niet op voorraad was konden we weer met lege handen huiswaarts. Levering zou pas eind juni worden. Wat schetst onze verbazing ! Na twee weken werden de bestelde goederen al thuis afgeleverd. Super bedankt voor deze snelle levering

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Bij Bax 2 slaapzakken besteld binnen 2 dagen geleverd super dus. Nu moet 1 slaapzak retour benieuwd of dat ook snel goed gaat.

Komt de afspraken na is vriendelijk met een goede en snelle service

Uitstekend!

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Ruim assortiment en de binnentent netjes geleverd binnen de afgesproken periode

Ik had bij mijn levering één verkeerd product gekregen en één product niet. Beide zijn inmiddels afgeleverd. Top

Volgens verwachting en correct

Klantvriendelijk, Deskundig, Professioneel, levering volgens opgave.

Bax ist Qualität

Wir sind immer zufrieden mit den Produkten von Baco Tenten. Der Versand erfolgt auch immer sehr schnell! Alles super. Danke

Loo 22

5571KR Bergeijk