Goede snelle service

Goede snelle service

Goed.

Waren niet zeker van de maat. Gebeld en samen met de meneer naar de juiste maat gezocht. Had goede kennis van zaken! Alleen jammer dat een brievenbuspakket de verzendkosten van 5,95 kent.

Genial

Bestellung und Lieferung zügig. Die Lampen sind wunderschön, vielen Dank. Sylvia

Correcte afhandeling

Lange levertermijn doch alles correct verlopen en duidelijke communicatie

Ik ben zeer tevreden zoals de medewerkers van Bax meedenken met de bestelling

alle maten worden gecontroleerd en bij verschillen wordt dit teruggekoppeld met de klant. goed werk geleverd.

Na de aanschaf van een nieuwe caravan, was er oon een nieuwe luifel nodig. Duidelijk uitleg mbt de maatvoering! De volgende dag gebeld of er bepaalde optie la op mijn caravan zaten mbt de tochtstrook van de onderzijde van de caravan Volgende dag in huis. Prima Service en Bax is voor mij een aanrader!

Verzendkosten 16,50

Voor een pakketje van 30 bij 30 cm door dpd is schandalig duur maar ja ze kunnen het rekenen omdat niemand anders dat heeft Echt belachelijk duur

Reparatie ogen grondzeil heeft in totaal 4 maanden gekost!!

Reparatie ogen grondzeil heeft in totaal 4 maanden gekost. Op een mail over de voortgang kreeg ik een behoorlijk kortaf mailtje terug.....

Alles keurig geregeld

Snelle en goede leverring

Zondags besteld en Dinsdags in huis .....Super service

Onder garantie Verona luifel laten repareren. Zou enkele maanden kunnen duren. Na 2 weken is luifel alweer netjes naar ons teruggestuurd.

juiste levering

Attent, aardig, alert!

Er wordt prima service verleend door zeer deskundig en aardig personeel.

Eerder geleverd

Netjes afgeleverd. Vriendelijk personeel. Geen nonsens, gewoon eerlijk

uitstekende service na verkoop

Fantastische service bij fabricagefout tent. Bax regelde een nieuwe tent en die werd bliksemsnel geleverd!

Seitenwand Reparatur

Die Reparatur war super schnell erledigt und ist super ausgeführt worden. Wir sind sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs in verhouding met andere aanbieders

Bij zoektocht naar een slaapzak kwam ik bij Bax uit omdat hun prijs goed was.

Zeer snelle levering; verder alles naar wens

Altijd goed

Afspraak is afspraak

Duidelijke site en snelle levering

Ik heb spullen gekocht voor mijn green egg. De site is duidelijk en de levering was snel.

perfect

vlotte en vakkundige uitleg tijdens het bezichtigen van de Unico tenten bij Bax. de lange wachttijd is het zeker waard , tent was zelfs 6 weken vroeger klaar dan afgesproken . in de tijd van nu is het meestal het omgekeerde. goeie email communicatie . na betaling van tent werd deze vlot verstuurd . gisteren tent ontvangen ( amai wat een pak ). alle onderdelen zitten mooi opgeborgen in gemaakte zakken van Bax ( top ). tent nog niet kunnen opzetten , zal dit eerst eens op het gamak proberen in de stalling . wel werd er een usb stick meegeleverd met allerhande uitleg . is zeker zijn geld waard!!

Prima!!

Prettige bedrijf Duidelijke uitleg en nemen daar ook de tijd voor. Komen afspraken na!!

zeer goed

zeer goed

Komen afspraken goed na en de telefonische gesprekken zijn prettig en vriendelijk. Ga zo door.

Good reparatrure!

cdfa<sdcf