toppers

Harstikke goeie service

Goede service!

Goed geadviseerd door de verkoper. Vervolgens een bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen geleverd :) Ook een hele mooie showroom met veel tenten en kampeerartikelen!

Snel en accuraat afgehandeld

Inventariseren behoefte en daarna goede snelle afhandeling

Duidelijke website, snelle levering

Hoezen voor de exped matjes besteld. Keurig verpakt geleverd. Blij mee.

Nog geen ervaring

De tent ligt nu in de auto. We wachten op warmer weer Dus in april of mei kan ik onze ervaringen vermelden. Groeten Ruud Teppema

Nog geen ervaring

De tent ligt in de auto te wachten tot warmer weer. In april of mei vertel ik graag over onze ervaringen met de tent Groeten Ruud Teppema

Uitstekende service

Uitstekend geholpen.

Simpel, snel en goed

Simpel, snel en goed

keurig geholpen

bij ophalen alles meegekregen thuis bleek er een onderdeel niet bij te zitten Was in de mail toegezegd en achteraf bleek dit niet standaard te zijn Ondanks dat, adres doorgegeven en keurig nagestuurd

Helemaal goed

Van te voren goed geadviseerd door de verkoopmedewerkers. Vervolgens de bestelling geplaatst. Bestelling werd binnen 2 werkdagen geleverd. Vriendelijk personeel en goede service!

Hoeslakens voor Exped's, goed en snel

Prima website en snelle levering, vrijdag besteld, dinsdag in huis. Blij mee!

no nonsense bedrijf

Als je gaat voor kwaliteit en service is dit the place to be

no nonsense bedrijf

Als je gaat voor kwaliteit en service is dit the place to be

alle vragen of wat dan ook wordt beantwoord

ben in bezit gekomen van een caravan met een rimini voortent met luxe luifel en voorwand dus voor mij compleet nieuwe ervaring nog niet op gezet maar de tent is 2 jaar oud ziet er ook zo uit dus alles controleren en onderdelen besteld alle vragen of bestellingen komen ze na of vragen zelf extra info niet veel meegemaakt dat een bedrijf er zo op inspeelt top top

Reparatie van de tent is uitstekend verlopen.

alle vragen of wat dan ook wordt beantwoord

Reparatie van de tent is uitstekend verlopen.

Heel prettig.

Heel fijn geholpen.