Hele slechte service!!!
Ik had online twee exped matjes gekocht bij Bax. Dure matjes, maar van een goed merk, dus heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en ze gekocht. Helaas ging de vakantie toen niet door door Corona en konden we de matjes pas een jaar later uitproberen. Helaas maar een week, weer door Corona. Dit jaar zouden we dus voor het eerst echt ermee gaan kamperen, maar het matje liep al gauw langzaam leeg. Bij thuiskomst geprobeerd het gat te vinden. Lukte eerst niet dus geïnformeerd bij Bever. Zij zouden zelf het gat plakken als ik het bij hen gekocht had, maar ze hebben aangeraden zelf contact op te nemen met de winkel waar we het gekocht hadden. Op een naadje zou best wel eens garantie kunnen zijn namelijk. Eerst zelf nog een keer gezocht, gaatje gevonden, inderdaad op een gekke plek op een naadje, en gaatje gemarkeerd. Bax geeft aan dat ik het op eigen kosten terug kan sturen naar hen, dat zij het doorsturen naar exped en dat zij sowieso overgaan tot reparatie, ook als ze het niet binnen de garantie vinden vallen. We hebben dit gedaan en na een aantal weken kregen we een mail met daarin het bericht dat het gaatje geplakt was en of ik maar even 49.95 over wilde maken voor de reparatie, inclusief verzendkosten. Als je daar de kosten die ik al gemaakt had voor verzenden bij optelt hebben ze dus 58 euro gerekend om een gaatje te plakken dat al gevonden was en op een hele rare plek zat en dat na 1.5 week gebruik!
Ik vind het van Exped echt hele slechte service dat ze dure matjes leveren, maar dan vinden dat het na 1.5 week kapot mag gaan en daar niks verder aan doen. Maar van Bax vind ik het net zo slecht dat ze totaal geen moeite gedaan hebben om ons iets tegemoet te komen. Zij verkochten de matjes immers. Een reparatieservice hebben ze blijkbaar niet, maar deel dan in ieder geval de belachelijk hoge reparatiekosten van Exped! Ik raad deze winkel af. Als je matjes koopt doe dat dan bij Bever, zij doen in ieder geval nog hun best. En koop geen matjes van Exped, bieden 0 service