Is gewoon een super bedrijf

We zijn al jaren klant. Het is gewoon een bedrijf waar de klant koning is. Je wordt altijd goed geholpen en ze zijn zeer behulpzaam.

Betrouwbaar en meedenkend

Bax totaalrecreatie bv heb ik ervaren als een eerlijk bedrijf dat goed communiceert met de klanten waar door ik het bedrijf zeker aanbeveel.

Super goeie service

Zeer tevreden met de service en het advies dat is gegeven in de showroom. Goeie en nette levering van nageleverde artikelen.

Duidelijke site, snel geleverd.

Zocht een reserveonderdeel. Snel op de site gevonden en besteld. Snel ontvangen. Kreeg bericht wanneer het zou worden afgeleverd maar het kon gewoon door de brievenbus. Had gewoon met de post verstuurd kunnen worden.

Kort en goed, prima service.

Heel makkelijk om dergelijke zaken online te kunnen kopen. Goeie prijs/kwaliteit. De verpakking was prima om de inhoud perfect te beschermen tijdens transport.

Snelle en goede service.

Niet op aan te merken.

Snel, goede prijsstelling en prima assortiment

Snelle en correcte levering

Super goed!

Super! Bij het bestellen van de materialen was er iets niet helemaal duidelijk. Het artikelnummer en typenummer van de materialen kwam niet overeen met wat in de winkel stond aangegeven. Iemand van de klantenservice is direct met de draadloze telefoon naar het artikel gegaan om het te controleren. Direct bevestigd dat het te bestellen artikel in de online shop wel het gewenste artikel was. Hier vindt je dus de oude service van vroeger nog terug. De klant is koning.

Prima zaak! Goede service!

Alleen na 4 jaar (2 X jaar) de haringen van de unico voortent en luifel gebruikt te hebben, is 50% niet meer te gebruiken. Heb nu boor haringen aangeschaft. Waarom deze haringen niet leveren bij zo’n dure tent? Vr.gr. Sylvia van den Blink

snelle probleemloze levering

De bestelde artikelen zijn snel geleverd

goede service

Veelvuldig mailverkeer gehad om het juiste product voor mijn Unico Verona luifel te krijgen. Prima geholpen.

Onduidelijke communicatie

Moeilijk te verkrijgen tentdoek. Vooraf betalen, leveringstermijnen verschuiven, en uiteindelijk deze week geleverd Wat ik mis, op de hoogte gehouden worden. Enkele malen zelf bel- en e-mail contact, weinig initiatief terug.

Top service. Goeie prijs en snel opgestuurd

Gewoon erg netjes geholpen

Duidelijke website alle onderdelen

Besteld en 2 dagen er na thuis bezorgd top.

Luifel laten maken

Geweldig geholpen de luifel die zou in de 13 week 2023 klaar zijn. Was veel eerder klaar .

Fijne en eerlijke behandeling zoals verwacht

Snelle afhandeling

Snelle reactie op mijn vraag per e-mail

Na even gebeld te hebben snel reactie op mijn vraag.

Positief, meedenken en goede communicatie

Na de bestelling goed contact gehad om de juiste luifel te bestellen qua omloop maat en het type caravan.

Ruim assortiment snelle levering van bestelde spullen

Goed benaderbaar en bereikbaar met kennis van zaken

Ik heb onze voortent ter reparatie aangeboden, na eerst mailcontact te hebben gehad over hoe het e.e.a. In zijn werk ging. Keurig vooraf een kostenopstelling gehad. De snelheid waarmee de reparatie is uitgevoerd is ook boven verwachting. Erg flexibel omdat ik ook nog een bestelling uit de webshop had, die keurig met het terugzenden meegestuurd kon worden.

Ziet er veelbelovend uit

Heel handig dat er een herfst- en een zomerkant is. De capuchon kun je aan de gewenste kant ritsen. Wat ook handig is is dat je kunt kiezen of je hem als gewone of als mummieslaapzak gebruikt. De binnenkant voelt zacht aan, bijna als katoen. We gaan ze deze herfst testen in ons kampeerbusje. Dan weten we of ze ons voldoende warm houden.

Loo 22

5571KR Bergeijk