Ik ben zeer tevreden met baxtotaal recreatie

Super materiaal en snelle levering.

Het bestellen van comfortabele kampeerartikelen verliep erg voorspoedig.

Prima goede service

Werd adequaat info gegeven. Erg klantvriendelijk vooral de dame die me te woord stond. Haar naam is Kelsy

Uitstekende service

Garantie is uitstekend

Trage afhandeling, weinig communicatie daarover. Maar product na een week ontvangen.

Top service!

Ik zocht een reserve-onderdeel voor mijn Unico voortent. Ik ontving een mail met de link naar het betreffende onderdeel in de webshop. Een paar muisclicks verder en een paar dagen later, lag het onderdeel in mijn brievenbus!

MOEILIJK TE OMSCHRIJVEN!

mijn bestelling bij bax, tja,de dames aan de telefoon, waren veel vriendelijker dan de heer ene,heer ,tjef bax..,?zijn mails ook ,daar liet hij het vermoeden dat ik niet de waarheid sprak, ook de mail met een foto, met mijn??, handtekening!!!dit is niet mijn handtekening!!!uiteindelijk is alles terecht gekomen,door de eigenaar van huis nr4(,die weinig naar hier komt)de persoon,die toevallig ,s anderendaags, daar arriveerde en zo via telefonisch contact met de eigenaar mijn "verdwaalde"pakket tot bij mij heeft gebracht!wie liet het pakket daar achter en wie ondertekende in mijn naam?Ik hoorde al veel klachten over firma DPD die zomaar ergens pakjes droppen, in mijn geval, groot en zwaar.hier kon firma BAX niets aandoen,maar de manier van comuniseren beviel me echt niet! het artkel zelf is prima!m.v.g g de laender

Bestellen en ontvangen hoe makkelijk kan het zijn

Gewoon goed

Prima en duidelijke website. Mooie prijzen en snelle levering. Enige punt ter verbetering is het delen van de verzend gegevens. Door het aanvankelijk ontbreken van die gegevens bij de verzendbevestiging was het gokken op welke dag de bestelling aan zou komen. Op het dagdeel van de bezorging kwam er alsnog bericht van de vervoer.

Prima bedrijf werkt mee

Alleen de wachttijden op de diverse producten vind ik veel te lang en onacceptabel dit is niet commercieel te verkopen

snel en duidelijk

Via de website het een en ander besteld. Verzending ging snel

Everything’s perfect! Great Communication as well! Many thanks. Rainer Bade (Germany)

Net even goedkoper

We hebben een groot deel van onze kampeerspullen bij Bax gekocht omdat ze net even scherper geprijsd waren dan elders.

een waardeloos product!

Bax totaalrecreatie heeft het product vlot geleverd daar heb ik geen klachten over, maar het product zelf heb ik als waardeloos ervaren. We hebben een Coleman Maxi Comfort Double Luchtbed, Artikelnummer: 2000025183-2022, besteld. De omschrijving klonk erg positief maar onze ervaring is echt het tegenovergestelde. Door de luchtrand die om het tweede bed zit, heb je continue het gevoel dat je van het bed afrolt. Heel jammer; het gaat toch om bijna 50 euro!

Een recensie vragen, terwijl je nog niets ontvangen hebt.

Vrijdagavond 26-08 bestelling geplaatst, En verzending moet plaatsvinden via DPD. Nu krijg ik eind van de dag op woensdag de vraag of ik een recensie wil plaatsen en moet ik helaas zeggen dat ik nog zit te wachten op de bestelling die op dit moment de status heeft dat het in het bezorgcentrum is aangekomen. Mij benieuwen hoe lang men nu nog nodig heeft om het bij mij correct te bezorgen. Ik wil zaterdag a.s. Op vakantie, het zal mij benieuwen. Mijn idee is dat men beter Post NL kan gebruiken als vervoerder. Update 01-09-2022 ; Gelukkig vandaag het pakket bezorgd in goede staat.

Prima was foutje met de levering Maar is goed opgelost Dus ben zeer tevreden

Snelle verzending

Perfect verpakt

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Duidelijke website. Makkelijk bestellen, zonder per sé een account aan te moeten maken. Snelle leveren.

Bestellen en betalen gaat goed. Jullie zijn met veel artikelen de enige leverancier. Dan de bezorging. Een drama. 2 dagen zitten wachten, terwijl in de mail van DPD stond dat t de 1e dag zou worden bezorgd. Dit veranderde steeds. En dan ineens is het er, veel eerder dan het bericht liet weten.

Helemaal prima

Goede service en netjes verpakt

Prima bedrijf en snelle service

Ik had een retour en nieuwe bestelling en heb dat binnen een paar dagen op een keurige manier af kunnen handelen. Ga nu lekker genieten van de bestelling.

prima raamluifel

het raamluifel zelf is van goede kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen. Er is echter 1 zwak punt nl het uiteinde van de buizen (zijkant van het frame) die je in de pees schuift om het geheel te bevestigen aan de caravan. Deze uiteinden zijn plastiek plaatjes met een dun groefje waarmee je dus makkelijk in de pees kan. wij vrezen dat deze plaatjes na herhaaldelijk gebruik zullen afbreken waardoor je het luifel niet meer in de pees kan vastmaken. We zouden het luifel dus in eerste instantie wel aanbevelen maar dit toch wel een beetje onder voorbehoud aangezien de toekomst pas zal uitwijzen of het aanhechtingssysteem voldoende degelijk is.

Snelle , nette levering

Vriendelijke mensen en slecht voorraadbeheer

Bij de bestelling via de website was het. Betreffende product er niet. Na contact met medewerker over een vervangende product, bleek die ook niet aanwezig. Opnieuw contact en toen bleek er nog een product wel beschikbaar. Bij de vraag voor een tegemoetkoming vanwege extra kosten bleek niet te kunnen omdat dit probleem vaak voorkomt (!) Medewerker was verder wel vriendelijk

Top snel en goed

Goede service snel geleverd goede informatie

Loo 22

5571KR Bergeijk