Alles snel en duidelijk geleverd zoals afgesproken.

Super snel geleverd.

prima service

prima tafeltje , goeie service

Snelle levering, prima service

2 camping stoelen besteld, waarvan in de vakantie er 1 binnen 2 dagen stiksels loslieten. Snelle levering. Na de vakantie probleem gemeld. Camping stoel kon ik opsturen en kreeg binnen enkele dagen de retourkosten en nieuwe stoel retour: perfect.

Verkeerd product, onbereikbaar

Foto op de website was van een ander artikel. Gebeld en er werd aangegeven dat ik wel het goede product zou bestellen. Vervolgens krijg ik een totáál ander product geleverd. Wil je telefonisch contact opnemen, zijn ze de hele dag onbereikbaar. Ben benieuwd hoe de verdere afhandeling zal verlopen, want op de mail ook nog geen reactie gehad.

makkelijk en overzichtelijk te zoeken en te bestellen

goede site, duidelijke info

Geweldig!!!

Prettig en deskundig geholpen

Daardoor de juiste aankoop gedaan

Alles netjes geregeld

Na bestellen bleek een artikel niet meer leverbaar. Daar is meteen contact met me over opgenomen via de mail, en eea netjes afgestemd. Het credit bedrag stond na een paar dagen alweer op mijn rekening. De rest van de bestelling is ook goed verlopen. Over de slaapmat zelf kan ik nog niet veel zeggen, ik ga hem morgen uitproberen.

Keurig verzorgde bestelling

De bestelling was geheel naar wens bezorgd.

Prima artikel, snelle levering, duidelijke communicatie

Niks op aan te merken, gewoon goed.

snel geleverd

Blinderingen gekocht voor unico verona luifel. Snel geleverd binnen 2 dagen en natuurlijk bax kwaliteit.

Snel en goed

Snelle en complete bezorging uit een groot assortiment

Tardaron el tiempo previsto y el material és correcto

Tardaron el tiempo previsto y el material és correcto. Medida adecuada a nuestra caravana, buena calidad del material, etc. Compramos un Toldo Unico Verona con accesorio frontal.

• ¿Nos recomendarías?

Geen vriendelijke serviceman

Wij hadden wat vragen over het opzetten van de tent, masr de man verwees zeer onvriendelijk naar de meegeleverde usb stick. Dasr konden we geen wijs uit worden. Het was uberhaupt een wonder dat we een laptop meehadden. Want die laat ik meestal thuis. Zeer ongeduldig werden we toen verder geholpen. Maar met een aankop van ruim 3000 euro en een levertijd van ruim een half jaar verwacht ik wel meer service.

Bax Totaalrecreatie denkt met je mee!

Wij wilden een luifel voor aan onze caravan. Diverse bekeken en uiteindelijk een beslissing gemaakt. Wij bestelde hem bij Bax, met onze gegevens van de caravan erbij. Zoals de omloopmaat aangaf kwamen we net op maat 11 uit. Bax reageerde daarop dat we toch beter maat 10 konden nemen. De omloopmaat zat net randje 10-11. Wij waren blij met de reactie van Bax zodat we een goede aankoop deden.

superblij met wokpan

wokpan besteld. Goede kwaliteit, prima service. Zeker aan te bevelen.

Snel geholpen

Na telefonisch uitleg werd ik goed begrepen en top geholpen. Had het artikel binnen een paar dagen in huis

Gelijk reactie. Gelijk actie

Goede en snelle service

Luifel in juli voortijdig opgestuurd voor nieuwe ritsen (reparatie's worden vanaf september gedaan)en eind juli al klaar! Super! Ook nog 2 stoelen besteld en deze waren ook heel snel geleverd. TOP!

Goed, snel en netjes!

Dit is mijn 1e ervaring en die was zeer goed. Na een paar dagen stond de vrachtwagen om 8 uur voor de deur en de vracht werd keurig afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Én wat ik had besteld voldeed keurig aan mijn verwachting!!

Behulpzaam en prima service

Bax medewerkers weten als je opbelt wat het probleem is en geven je direct advies en welke onderdelen je nodig hebt. Ze hebben er gewoon verstand van. Super goed

Super geregeld

Product snel geleverd. Bleek helaas niet goed. Retour gestuurd en zeer snel een nieuw exemplaar ontvangen met vergoeding van de verzendkosten. Ze reageren ook snel op je mail.

Snel adequaat

Snelle levering, alles klopt. Netjes en zorgvuldig verpakt. Het enige jammere is dat de voorraad dus niet helemaal klopt. Je besteld iets wat er is en dan krijg je een credit nota, die echt weet het snel wordt terug gestort. Al met al blij met de service

Snel en goedkoop

Raam Luifel besteld voor scherpe prijs. Werd keurig op de hoogte gesteld wanneer ik e.a.kon ontvangen. Op afgesproken datum geleverd en zodanig verpakt dat het tijdens transporteren niet beschadigd kon raken.

Loo 22

5571KR Bergeijk