Snelle en correcte levering!

Snelle levering goeie prijs

Goede ervaring, alles shakes zijn lekker,behalve de nieuwe,witte chocolade framboos. Blijft een vieze poederachtige nasmaak houden,heel erg vies!

vlotte en correcte afhandeling

Eerst wat wantrouwig of dit een betrouwbare site was, maar na het lezen van de recensies er toch op gewaagd. Vlot mijn bestelling kunnen ingeven en online betalen. De levering was nog diezelfde week. Er wordt af en toe een statusbericht verzonden met de stand van zaken over de bestelling en levering! Toppie! Gelet op het hoge aantal bestellingen die via deze website doorgegeven worden, zouden de prijzen misschien net nog iets scherper kunnen? :-)

top zoals altijd

Vlot en correct

Vlotte levering, correcte communicatie. Prima!

super snel

snelle levering en als te leveren

Goede producten

Had wel in mijn F1 vanille een kapotte lepel waardoor er al kleine stukjes plastiek in mijn poeder zaten 😬

Snelle levering !

Binnen de 3 dagen thuisgeleverd

Zeer goed.

Vlotte levering.

Perfecte service

Correcte snelle levering v mijn bestelling

Oké ben niet anders gewent

Ga zo door

Super duidelijk alles netjes verpakt en in orde snelle levering zoals vermeld sta

Zeer goede levering zoals afgesproken, was nog een tijdschrift bij waar ik recepten in vind van lekkere shake’s en gezonde voeding

Goed overzicht van de producten en vlotte bestelling

Je vindt er een goed gestructureerd overzicht van de producten. Hun effecten en gebruiksaanwijzing worden duidelijk beschreven. De bestellingen worden snel geleverd.

Snelle levering ,kwaliteit producten

Goede kwaliteit ,betaalbaar ,keurig verpakt

Snelle levering. 👍

Snelle. Levering. En top verpakt. Goede service

Herbalife is gewoon perfect daarom gebruik ik het

Superblij met service

Super snelle service ! Maandag bestelling gedaan en woensdag al binnen. Website is heel duidelijk

Fantastisch!

Gemakkelijk besteld, heel snel geleverd, super service, heel tevreden!

teleurstellend

besteld en na week na betaling nog niets geleverd

De shop was prima. De bezorging was beroerd.

We moesten het pakket bij het garage bedrijf om de hoek ophalen. Via via kregen we het bericht dat het daar afgeleverd was.

Zeer goed 👌👌👌

Tevreden

Snelle en correcte leveringen aan voordelige prijs

Kruisweg 580

2132CG Hoofddorp