Correcte en vlotte levering.

Alles werd vlotjes en mooi verpakt geleverd.

een zeer vlotte service en betrouwbaar

na mijn bestelling ontving ik de producten binnen de 3 dagen, (woon in België) en ben zeer tevreden

Zeer goede prijs voor het geleverde product

Ik ben zeer tevreden over de prijs en ook over de snelle leveringstijd van de potten herbalife. Toppie !!!!!!

goe product niet goedkoop

goed product niet goedkoop

Zeer goed als er kortingen zijn

Ben er zeer tevreden van. Bestelling ging vlot, duidelijke omschrijving en ik had geluk dat er korting was. Anders zijn de producten tov andere merken van shakes wel duur. Andere shakes zijn shakes besteld via apotheek.

Goed maar vind het redelijk duur. Misschien extra kortingen voor klanten die maandelijks bestellen

Heel goed en goedkoop!

Het enige minpunt is de levertijd. Die kan soms wel wat duren.

Mooie website, vlotte service

Mooie website, vlotte service

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering. Enkel jammer dat de gratis levering pas vanaf 80 euro is😏

super snelle bediening

zeer snelle en goede bediening

Heel tevreden

Snelle en goede service! En naar prijs kwaliteit kan ik deze site zeker aanbevelen!

Een heel heel goede service en snelle levering 👍👍👍

Super en snel

Snel en netjes verpakt

Eerlijk en stipte levering

Het is voor mij de eerste keer dat ik dieet met Herbalife. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Wat de leveringstermijn en prijs-kwaliteit betreft kan ik je enkel deze site aanbevelen. Myriam

stipte levering en duidelijke website

stipte levering en prijs kwaliteit ok

Wou alleen even kwijt dat de persoon die komen afleveren is zeer brutaal en onbeschoft was!

Snelle levering maar omdat ik niet thuis was moest mijn dochter van 12 mijn pakketje aannemen en ze waren heel ONVRIENDELIJK

Gebruiksvriendelijke website, mooie prijzen en snelle levering

Snelle levering en correcte prijzen

Snelle en correcte levering

Tevreden over zowel product al levering.

Snelle levering en correct

Zeer vlotte service

Correcte prijs en snelle levering!

Duur en aan deur gezet

Mijn pakket koste over de 160euro en dpd gewoon aan de deur buiten gezet. Voor hetzelfde geld was het pakket gestolen. Ik heb een mail gekregen wanneer dpd kwam maar op mijn werk kan ik mijn mails niet lezen. Mijn buurvrouw zette gelukkig het pakket met haar binnen tot ik thuis kwam. Toen ik het openmaakte was ik wel teleurgesteld dat er geen schaker bij zat. Ook een maatje zat er niet bij. Wel rap aan huis gebracht. Na 4 dagen al.

Goede stok achter de deur

Gebruiksvriendelijke website en correcte levering.

Goeie website en snelle afhandeling van de bestelling. Alleen spijtig dat ik de dag nadien op de hoogte werd gebracht van een solden actie die ook al actief was tien ik mijn bestelling heb geplaatst maar die niet automatisch werd toegepast. Finaal heb ik dus niet van de prijskorting, extra spaarpunten en starterskit bij een eerste bestelling kunnen genieten. Misschien kan Herbalife mij dit alsnog toekennen?

Kruisweg 580

2132CG Hoofddorp