Vlugge en correcte levering !

Hallo Tineke, Zeer tevreden met de vlugge afhandeling en correcte levering !

Snelle service tegen correcte prijs

De levering volgt heel snel en je hebt een mooie korting.

Ken Herbalife al enkele jaren, zeer tevreden erover

perfect

alles werd zeer goed afgehandeld, je kunt erop vertrouwen dat alles gebeurt zoals he hoort

Super lekker

Heerlijke smaken en voel me veel beter en is goed voor de lijn.

Super efect tre bien

Zeer goede service, niet genoeg kortingen

Website is erg goed, ik kan gemakkelijk en snel vinden en kiezen wat ik wil. De producten komen altijd binnen een dag of twee aan, goed verpakt en ik krijg altijd wat ik heb besteld (geen fouten). Ik wou dat ik als vaste klant een goede korting kon krijgen.

ZEER TEVREDEN

snelle levering, altijd snel antwoord, top service, tevreden !!

Het lukt goed

Lekkere shakes. Weinig honger overdag. Goed voor mijn gevoelige maag. Geen diarree van de shakes. Zeer tevreden. Een aanrader

altijd perfecte service en oplossingen

Ik ben al geruime tijd klant en ben heel tevreden over de leveringen en producten. Tineke heeft altijd een pasklaar antwoord als er een probleem is.

Goede ondersteuning

Goede ondersteuning en raad

Uitstekende service

Altijd correcte en snelle levering

Onwetend

Ik heb nog niets ontvangen dus kan nog geen oordeel geven

Het was een goede service voor mij gr

Het was een goede service voor mij gr Piet

De levering verloopt steeds prima en op tijd

Genoeg keuze en variatie. Het zou leuk zijn na een aantal bestellingen een algemene korting te krijgen.

Zoals vermeld binnen de 4 werkdag en geleverd!

Het is gemakkelijk om via de site een bestelling te plaatsen en alles werd zoals vermeld binnen de 5 werkdagen geleverd.

Makkelijk bestellen, mooi aan de deur geleverd :-))

Zou nog beter zijn als jullie van de shakes ook navulpakken zouden verkopen. Dan hoeven we die stevige plastic potten niet steeds bij de afval te zetten. Beter voor milieu!

De levering is er op verbeterd sinds Bpost mijn pakje brengt.

De produkten helpen uw doel te bereiken als je iemand kan contacteren die je info verschaft. De uitleg bij de produkten op de site helpen ook maar niet genoeg. Ik heb 2x gemaild naar u en daar heb je niet op gereageerd,ook in Spam gekeken,dat is zeer spijtig, daar kan u zeker in kan verbeteren!

Altijd correct en snelle leveringen

Ik bestel ondertussen al jaren en ALTIJD zijn de leveringen correct, stipt en snel uitgevoerd en geleverd.

Très bien

Snelle levering, duidelijke site

1 minpuntje heb na mijn bestelling nog steeds geen punten op lijn spaarsysteem

Correcte leveringen, goede producten.

Betrouwbare shop voor Herbalife producten.

-7,5 in 1 maand

Een fantastische product die echt helpt!

Makkelijk en vlot te bestellen met heel wat info per product

Makkelijk om te bestellen en altijd correcte levering. Bij problemen ook vlot te bereiken en behulpzaam.

zeer tevreden van de service niet van de kortingen.

Ben zeer tevreden van de service. Van de kortingen en andere aanbiedingen kan ik niet genieten omdat mijn bestelling zo groot is dat er verschillende maanden verlopen voor ik een volgende bestelling doe. Daar zou eigenlijk ook is mogen rekening mee gehouden worden tenslotte is het ook geen klein bedrag.

Kruisweg 580

2132CG Hoofddorp