Contact gehad met hiepp

Met een telefoontje van hiepp ben ik goed geholpen en we zijn er uit gekomen om mijn post weer terug te sturen omdat ik ze niet meer nodig heb. Postnl heeft het nog niet bezorgd

Duidelijke site, snelle levering.

Eenvoudig bestellen op de duidelijke website, snelle levering en voldoet aan verwachtingen.

Beetje teleurgesteld

We hadden de mint ballonen gekocht. In het zakje zaten 3ballonnen waar een gaatje in zaten. De ballonhouders zijn waardeloos deze blijven niet staan en je krijgt de voetjes niet in de “stokjes”. We hadden ook de opblaas 1 in mint, deze loopt helaas heel langzaam leeg. Beetje jammer dus

Vertrouwd en snel ontvangen

veel keuze op de site en precies ontvangen zoals op het afbeeld stond

Product voldoet aan verwachting en is keurig op tijd geleverd.

Geleverde product voldoet aan verwachting, op tijd geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Supper goed

De bestelling was er snel en was in goede kwaliteit. Ook het snoepzakje was erg geliefd door mn zusje hihi

Goed en snel

Goed en snel

Super snelle service

De producten zijn uitgebreid te bekijken op de webshop en zo weet je goed wat je bestelt. Een dag later kwam de bestelling al toe, heel handig !

Mooie kwaliteit, snelle en vlotte levering

Snelle service goed product

Dit was mijn eerste bestelling. Ik vond de popcorn doosjes van een goede kwaliteit en de bestelling was heel snel in huis.

Mijn 2e bestelling super snel ontvangen

Voor mijn dochter haar eerste verjaardag heb ik hier alles kunnen vinden zo ook nu voor haar derde verjaardag echt blij toen in Peppa Pig in jullie assortiment zag. Ze is er dol op

Ik ben fan!

Hele mooie en kwalitatieve artikelen. Keuze genoeg en zeer snelle service. Dag later al bezorgd! Ik ga hier nog veel shoppen.

Superleuke produkten

Leuke spulletjes en snelle levering

Snel en prettig

Snelle levering, de artikelen zijn met zorg ingepakt en er zat een persoonlijk kaartje en een aantal gratis stickers bij. Fijne ervaring

Super aanbod

Hieppp heeft een geweldig aanbod en levert heel snel. Ik ben in 1x klaar voor twee verjaardagfeestjes.

Leuk pakket

Leuk pakket voor Dino kinderfeestje!

Mooie artikelen en snelle verzending

Een uitgebreide keuze aan partyartikelen voor kinderfeestjes. Verschillende thema’s die perfect kunnen voor een tweeling (meisje en jongen). En een hele snelle levering zelfs nu in de drukke levertijden met de coronapandemie.

Alles netjes op tijd geleverd

Super leuke spulletjes

Leuke spulletjes, snel geleverd!

Leuke spulletjes, snel geleverd!

tevreden met mijn aankoop

product zoals omschreven, snelle levering

Ik was een artikel vergeten en kon dat zonder extra verzendkosten nog bestellen.

Snelle levering en mooie decoraties!

Ik ben hier erg geslaagd voor mooie decoraties voor het dino feestje van mijn zoontje. Erg blij mee!

Snelle service van mooie produkten

Veel keus aan leuke feestartikelen. De verjaardag van mij'n kleinzoon heeft als thema Dino's en hier kon ik leuke spullen voor uitzoeken. Snel geleverd en zag er mooi uit

Mooie producten

Goede service en mooie degelijke producten voor een goede prijs .

Cargadoorskade 82

3071 AW Rotterdam

Over Hieppp

Bij Hieppp vind je de leukste artikelen voor je kind. Voor een feestje shop je versiering en feestartikelen voor de geboorte en kinderfeestjes. Hieppp helpt mama's en papa's om de zwangerschap en geboorte van hun baby feestelijk te vieren en hun kind onvergetelijke verjaardagen te bezorgen. Voor de kinderkamer, op school en voor veel pret binnen en buiten vind je coole accessoires o.a. spaarpotten, lampjes, stationery, kindermeubels, knuffels en opblaasbare artikelen.