snel bezorgd

makkelijk besteld, snel in goede staat bezorgd. Alleen de verzondkosten zijn wel n beelje duur.

Klantvriendelijk

Door productiefout iets onvolledig geleverd, 1 belletje en de volgende dag lag het juiste kosteloos op de mat.

Ik ben tevreden met alle articles dit ik heb besteld.

Alle articles zijn zoals bechrijven in de foto , de kwaliteit was goed.

Uitgebreide keuze, snelle levering.

Voor onze zoon (wordt 7) zijn feest op zoek naar thema "bosdieren", kwamen we op deze site. Superveel keuze, snel binnen en zoon (en wij) nu al zin in zijn feest met de leuke artikelen.

Top! Snelle levering.

leuk assortiment

Teveel verzendkosten, per ommegaande retour.

Heel goed!

prima als altijd, snelle levering en goede kwaliteit

Snelle bezorging, mooi product

Snelle bezorging, mooi product

Jammer.

Onder meer ballonnen besteld versiering geboorte. Grootste ballon was bij opblazen lek..jammer!

Goeie en snelle levering

Leuke spullen en snel geleverd!

Heel leuke feestversiering. Ruime keuze en dag erna had ik mijn pakketje al thuis!

Goed verpakt en snel geleverd!

Volgende dag levering en is altijd goed ingepakt!

Producten zijn luxe Keurig verpakt Zeer snelle levering! Erg blij mee.

Fijn

Super snel service

Snelle levering ,leuk verpakt met een kleine leuke verrassing

Goede service en snelle levering, alles voor een leuk feest kan je hier vinden voor een schappelijke prijs!

Snelle levering en leuke prijs!

De bestelde spullen had ik binnen 1,5 dag in huis. Leuke originele slingers voor een eerste verjaardag. Alleen bleef de confetti van de confetti ballonnen onderin de ballonnen liggen. Dit was dus een tegenvaller.

Nooit aangekregen

Bestelde artikelen niet aangekregen. Ligt wss aan de post

Snelle levering, goede prijzen.

Snelle levering, goede prijzen.

Snelle levering, mooie ballonnen!

Ziet er super uit.

Heel blij met de versiering en ziet er mooi en leuk uit.

Snelle bezorging, keurig verpakt. Goede communicatie.

Snelle levering, kwaliteit matig

20 ballonnen besteld waarvan er in 4 een gaatje zat. Jammer!!

Snelle service en mooi producten. Top!

Ik had een pakketje met feestartikelen besteld dat door een fout van Post.nl niet is aangekomen. Hiepp kon hier niets aan doen, maar reageerde snel en professioneel om het probleem zo snel mogelijk voor mij op te lossen.

Snelle levering en goede spullen!

Ik heb op woensdag de papieren (popcorn)bakjes besteld om uit te kunnen delen aan leerlingen in de klas. Gelukkig was ik ruim van tevoren al bezig met het bestellen, want ik had verwacht dat het pas een aantal werkdagen later bezorgd zou worden. Echter waren ze bij Hiep heel snel! Ik kreeg het twee dagen later al in huis. Top spullen en goede bezorging

Cargadoorskade 82

3071 AW Rotterdam

Over Hieppp

Bij Hieppp vind je de leukste artikelen voor je kind. Voor een feestje shop je versiering en feestartikelen voor de geboorte en kinderfeestjes. Hieppp helpt mama's en papa's om de zwangerschap en geboorte van hun baby feestelijk te vieren en hun kind onvergetelijke verjaardagen te bezorgen. Voor de kinderkamer, op school en voor veel pret binnen en buiten vind je coole accessoires o.a. spaarpotten, lampjes, stationery, kindermeubels, knuffels en opblaasbare artikelen.