Prima shoppen en goede & snelle service!

Fijne site om online te shoppen, leuk aanbod aan producten ook. Daarnaast kreeg ik supersnel een reactie op een vraag over een product dat niet op voorraad was en kreeg ik ook keurig een persoonlijk mailtje toen het product er weer was. Vervolgens het een en ander besteld en de spulletjes werden de dag erna geloof ik al geleverd! Top dus.

Fijne webwinkel

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

Fijne website, bestelling compleet en snel thuis.

Spullen besteld voor zoontje zijn 1ste verjaardag, alles was perfect en in orde. Ook de verzorging en levering was super. Kei leuke thema pakketten voor groot en klein. Er volgen zeker nog andere bestellingen.

Snelle en prettige service

Voor een verjaardag verschillende panda spullen gekocht. Duidelijke en snelle verzending...erg tevreden... En €2 retour omdat het door de brievenbus paste.

Prima, snelle levering

Alles goed gegaan, alleen een maar we hebben een banner gekocht van thema Lego En daar moet staan happy birthday maar er staat happy birthdat. Een T ipv Y. Beetje jammer maar hardloper ziet het niet. Nb: er is na mijn review contact met mij opgenomen en kreeg geld terug van deze banner.. heel netjes is alles afgehandeld. Prima service

Geweldig!

Onze bestelde XL baby ballon knapte tijdens het opblazen. De volgende dag werd er direct een nieuwe verzonden, kosteloos!! Ontzettend bedankt!

Snelle levering, mooie producten

Voor mijn dochters zeemeerminnen kinderfeestje bestelde ik van alles binnen het thema. Ik bestelde net na 18.00 uur en had de volgende middag mijn bestelling al in huis! Top! Ik weet waar ik ga shoppen voor het volgende kinderfeestje van mijn dochter!

Snelle verzending

leuke spulletjes en snelle verzending. Alles mooi ingepakt

Mooi, maar prijzig

Eigenlijk wilde ik veel meer bestellen, want het zag er allemaal zo leuk uit. Maar toen ik het bedrag in mn winkelmandje zag, schrok ik enorm! Ik heb eea eruit gehaald en er bleef 43,50 euro over om af te rekenen. Door dat de plaatjes er zo mooi uitzien in de webshop besefte ik niet dat de slingers maar 1,5 meter zijn. Het staat er wel keurig bij vermeld, maar in de praktijk kun je dus maar een klein stukje van je huis versieren. En tot slot, had ik ook niet door dat ik de slingers zelf in elkaar moest zetten. Ik ben terug gegaan naar de site om te checken of dat er wel echt bij stond. En ja er stond DIY. Dus technisch gezien klopt het allemaal, maar toch voel ik me enigszins misleid. Zeker voor dat geld. Sorry, had graag een betere review willen schrijven, maar ik zou niet nog een keer bestellen en dus anderen ook niet aanbevelen. Levering verder keurig.

Super!!!

Wat een snelle levering en mijn zoontje was héél blij met zijn versiering! Een geslaagd verjaardagsfeestje dus! ♥️

Snelle levering en goede producten!

De levering van mijn producten was snel en de kwaliteit van de producten zelf ook.

Prima producten

Wij hebben de slingers en ballonnen besteld. Deze zien er prima uit. De kanonnen hebben wij nog niet gebruikt en kunnen we nog geen ervaring over delen. Deze worden de 20e gebruikt. Dan zal ik mijn beoordeling weer aanpassen.

Snelle levering en telefonisch erg behulpzaam.

Wat we graag wilde hebben was niet op voorraad maar door telefonisch contact goed geholpen en op de hoogte gehouden van de vorderingen op de webshop.

Helemaal geweldig!

Leuke producten, niet te vinden in winkels in onze omgeving. Zelfs spontaan geld terug teruggestort gekregen omdat ik €4,50 had betaald voor een pakketje. Het werd achteraf bezorgd als een brievenbus pakketje. €2,- spontaan retour! Heel erg netjes. Bedankt voor deze service.

Helemaal super!

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke informatie & communicatie! Helemaal super!

Vlotte aankoop

Heel snelle levering, vlotte aankoop. Perfect!

Leuke producten

Erg leuke producten en snelle levering

Snelle levering, producten zoals op site.

Snel, goed

Een snelle en goede levering en achteraf verrekening van de verzendkosten omdat het goedkoper was uitgevallen

Snelle en goede levering

Besteld en snelle levering , netjes ingepakt

niks op aan te merken!

Gewoon een snelle, en correcte levering. Goed verpakt en mooie items.

Te laat geleverd

Woensdag enkele spullen besteld oa taarttopper voor verjaardag van mijn zoontje. Ik zou het vrijdag binnen krijgen stind telkens chauffeur onderweg. Helaas tot 14.00 zaterdag gewacht niks geleverd. Dus we gingen naar locatie voor het feestje. Het was dus na 14.00 in de brievenbus gedaan helaas niks aan gehad. Ligt nog bij ons in de kast feestje was al voorbij, product zelf was wel goed ingepakt en verder niks mis mee wel veelste laat geleverd dus niet kunnen gebruiken.

Awesomeeee!!!

Fantastisch! Heb de nieuwe ballonnen boog gebruikt voor mijn dochtertjes eerste verjaardag en het was awesome! Zo leuk, echt goede kwaliteit en dummy proof voor een diy.

Cargadoorskade 82

3071 AW Rotterdam

Over Hieppp

Bij Hieppp vind je de leukste artikelen voor je kind. Voor een feestje shop je versiering en feestartikelen voor de geboorte en kinderfeestjes. Hieppp helpt mama's en papa's om de zwangerschap en geboorte van hun baby feestelijk te vieren en hun kind onvergetelijke verjaardagen te bezorgen. Voor de kinderkamer, op school en voor veel pret binnen en buiten vind je coole accessoires o.a. spaarpotten, lampjes, stationery, kindermeubels, knuffels en opblaasbare artikelen.