Mooie spulletjes en goede service!

Alles is zo als je het op de site ziet, leuke spullen en de levering is goed. Snel en netjes binnen.

Fantastische top producten!

Een bedrijf met een snelle levering, goed spul.

Mooie spullen, en snelle levering!

Al tweede keer besteld bij Hieppp en ook tevreden over de levering. En jullie hebben mooie spullen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Hier gaan we vaker bestellen.

Betaald voor kwaliteit en goede service

Snelle levering, Goede service Je betaald iets duurder maar de versiering is uniek en je ontvangt kwaliteit! Mijn zoontje was zo verrast en blij met zijn versiering. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Snelle levering!!

Goede informatievoorziening, goede producten, zeer snelle levering.

Snelle levering en zoals artikelen verwacht

Leuke producten en eenvoudig te bestellen

Verliep allemaal vlekkeloos. Leuke site om versieringen te bestellen voor een babyshower.

Fantastisch!!

Wat een leuke dingetjes zijn hier te koop en wat een ruime keuze! Alles ook netjes geprijsd en in principe een hele snelle bezorging! In ons geval ging er iets niet goed bij PostNL waardoor het langer op zich liet wachten maar dat werd super opgelost!! Wat een geweldige service; hier ga ik vaker bestellen!!!

Snelle bezorging en mooie kwaliteit producten!! Het was heel lastig om online leuke spulletjes voor een bijenfeestje te vinden, maar jullie hadden zelfs keuze!

Snelle levering, goede producten

Snelle levering van producten, goede producten, goede kwaliteit, prima prijs/kwaliteit verhouding

mooi materiaal goede service

prima levering, mooi materiaal

Helemaal tevreden

Makkelijk bestellen, met 2 werkdagen al in huis...

Snelle service, ruime keuze uit het assortiment, heel fijn.

Hele leuke spullen en snelle levering. Meteen een leuke kortingskaart erbij. Dank je.

Supersnelle levering en prachtige spullen

De woodlands babyshower van mijn zus was heel erg geslaagd! Bedankt voor de goede service!

Te veel leuke artikelen om uit te kiezen

Zo een veelzijdig en leuk assortiment. Welk feest dan ook begint bij Hieppp

Fantastisch assortiment en service

Hieppp heeft een zeer uitgebreid assortiment. De service is ongekend. Vorige kreeg ik vrij wel meteen antwoord op mijn gestelde vraag, op zondag! Mijn laatste bestelling kon achteraf met de brievenbuspost mee en kreeg super netjes een creditnota gestuurd van het teveel betaalde bedrag. Super service!

Super leuk assortiment

Super leuk en ruim assortiment, snelle levering.

Snelle levering maar product niet zoals beschreven.

De gender reveal ballon besteld. Deze zou met helium gevuld moeten worden, echter zit hier geen goede opening/sluiting in in de ballon, waardoor de ballon niet gevuld kon worden met helium, wat heel jammer is. Zelfs in de winkel lukte het hen niet. De ballon krijgt dus een andere vorm en je kan hem niet leesbaar ophangen omdat hij niet gevuld kan zijn met helium. Echt heel jammer en zonde van het product!

Snelle reactie en goede service

Ik ben zeer tevreden over de service van Hiepp en beveel de site van harte aan!

Goede en snelle service!

Mooie, snelle service en een prachtig tafelkleed binnen gekregen! Heel blij mee!

Super leuk en uitgebreid assortiment, snelle levering!

Uit jullie ruime keuze de aankleding voor de communie van onze zoon samengesteld. Snelle levering en mooie artikelen, dat wordt alleen al door de aankleding een top feest!

Prima bedrijf. Aanrader!!

Prima snelle service

Cargadoorskade 82

3071 AW Rotterdam

Over Hieppp

Bij Hieppp vind je de leukste artikelen voor je kind. Voor een feestje shop je versiering en feestartikelen voor de geboorte en kinderfeestjes. Hieppp helpt mama's en papa's om de zwangerschap en geboorte van hun baby feestelijk te vieren en hun kind onvergetelijke verjaardagen te bezorgen. Voor de kinderkamer, op school en voor veel pret binnen en buiten vind je coole accessoires o.a. spaarpotten, lampjes, stationery, kindermeubels, knuffels en opblaasbare artikelen.