Pluspunten

Net rustig bedrijf je wordt ontvangen met een bak koffie en netjes te woord gestaan als ze gaan beginnen aan je auto vertellen ze wat er gaat gebeuren,er is wifi aanwezig,een grote tafel,bank en tv. Gewoon netjes in orde.

Pluspunten

- Duidelijke website en afspraak snel geregeld. - Eventueel klachten worden snel en goed opgelost.

nvt

Pluspunten

Zeer tevreden, goede service en lekkere koffie. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Netjes en goed geholpen

Pluspunten

Snel afspraak kunnen maken en bevestiging via de mail; Nette service: werken in het kantoor met wifi faciliteit en koffie terwijl de auto wordt getuned; Geen valse beloftes, eigenaar is echte 'liefhebber'; Na de tuning heeft de auto fors meer Nm, PK, schakelt soepeler (automaat) en is zuiniger. Nette prijs. Je rijdt echt in een andere auto na de tuning. Top !

Tot nu toe geen.

Pluspunten

weten waar t over gaat geven meer dan ze beloven prijs kwaliteit is goed voor weinig geld de testbank erbij

uitstraling, soms wat lang wachten (als er meerdere auto's zijn)

Pluspunten

Nou na de derde keer me alfa te laten tunen .is het wel duidelijk hoe ik over dit bedrijf denk .maar bij deze .positieve bedrijf goede hulp en hoede uitleg voor er wordt gewerkt .ga voor al zo door ..top gasten en goed werk

Nou ja verbeter punten kan altijd .maar ik ben dik te vrede

Pluspunten

2e keer dat ik een auto hier heb laten tunen, Wederom 100% tevredenheid. Goed service en lekkere koffie.

Pluspunten

Zeer snelle en goede service

Pluspunten

Tuning is super !!!

Doe wat aan jullie uitstraling in de werkplaats. Beetje rommelig. Een beetje opruimen en een likje verf doet wonderen in Amersfoort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima ontvangst, keurige wachtruimte. Goede eerste indruk

Pluspunten

Afspraken komen ze na. Geven voldoende uitleg.

De werkzaamheden liepen uit in tijd.

Pluspunten

Afspraak netjes gemaakt en bevestigd via de mail. Tuning ging vlot en volledig naar wens. Mocht proefrit maken alvorens te betalen wat vertrouwen geeft.

Bijverkoop zou ik aanraden. Dit bespreken als er bijvoorbeeld een afspraak gemaakt wordt. Ik zou hier zeker voor open hebben gestaan als dit aangeboden wordt. Aangeven hoelang de tuning zelf duurt. Was niet duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen. Wachtruimte voorzien van alle gemakken. Goed resultaat

Huiswerk niet gedaan. Kwamen met twee auto's. Een was, ondanks eerdere bevestiging, niet te tunen. Voor niets 200 km gereden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel, klantvriendelijk, doen wat ze beloven, niet goed geld terug, proefrit rijden mogelijk.

De benodigde tijd om te tunen is beduidend meer dan aangegeven. Voor twee auto's was ruim 4,5 uur nodig. Dit was wel inclusief de testbank. Maar dit was vantevoren niet aangegeven. Misschien melden hoe lang het duurt inclusief testbank.

Pluspunten

Ik ben te vreden over de afhandeling van de tuning en door de vriedelijkheid van het personeel Vijf jaar geleden heb ik twee renault busjes laten tunen waar we heel tevreden mee zijn geweest dus ga zo door vriendelijke groeten Nico plooij

Pluspunten

Vriendelijk personeel.het kunnen kijken naar wat er gebeurt.

Te weinig info onder Weil het werken aan je voertuig.weinig tot geen overleg.vraag wat de klant wil of verwacht en probeer uitleg te geven wat er gebeurt en wat de getalletjes en statistieken weergeven.

Pluspunten

Goed ontvangen. Goed resultaat

Tijdens wachten even wat vaker communiceren over wat de status is en wat er gedaan wordt. Zou mooi zijn dat de vermogens test bij de prijs in zou zitten.

Pluspunten

Super getuned, tegen een erg nette prijs met een prima service!

Pluspunten

Vriendelijk Open mind setting met kennis van zaken, geven graag uitleg Duidelijke meetinging van de DynoStar

Misschien meer luchtfilters op voorraad en bij de tuning mogelijkheid tot aanschaf

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, nemen echt de tijd voor je. Ging er met 120 paarden naartoe om vervolgens met 160 paarden terug naar huis te keren. De auto rijdt nu een stuk vlotter en vooral ook soepeler en zelfs nog een beetje zuiniger ook !! Wat mij betreft een absolute aanrader.

Kan zo niets verzinnen.

Pluspunten

vriendelijk ontvangen. En goede informatie gehad. Na ong. 45 minuten en een paar kopjes koffie was de auto klaar. Bij een Fiesta van 60pk naar 90pk. Een winst van 50% + geen schokken en gezeur meer! De auto rijd nu soepel en voelt een stuk lichter aan.

Uraniumweg 47

3812rj Amersfoort