Pluspunten

duidelijke site en snelle levering

geen

Pluspunten

Ben heel blijf mee x

Alles is goed alleen berzorger mag wat eerden komen duuren 2 dagen maar ik heb wat ik wou :) dus het goed x

Pluspunten

Makkelijk bestellen en uitzoeken, betaling gaat ook makkelijk. Communicatie is ook correct.

Ik heb op vrijdag 16.10u besteld en nu woensdag is het nog niet binnen, dus sneller versturen of iets dergelijks.

Pluspunten

Top kwaliteit en super snelle bezorging. Was er binnen 24uur. Smiddags besteld en de volgende dag voor 12uur binnen. Echt top.

Pluspunten

- fijne website - makkelijk bestellen - snelle levering - 1 catsuit was alsnog niet op voorraad (zie ook verbeterpunten) maar daar werd snel contact met me over opgenomen - geld snel terug gestort

- meer gevarieerde foto's van de kleding, dus bijvoorbeeld voor- achter- en zijkant ipv alleen voorkant - betaalsysteem lag er 1 dag uit en toen ik belde wisten ze ook geen oplossing behalve Chrome proberen ipv Safari/IE, wat overigens niet werkte - de online voorraad iets beter bijhouden: 1 catsuit bleek toch niet op voorraad te zijn, werd er snel over benaderd en netjes afgehandeld maar toch kleine teleurstelling

Pluspunten

Zeer goede en snelle service. Ga zo door!

Beoordeling link op Miranda.nl (via mobiel) kon ik niet vinden.

Pluspunten

ik had een bestelling geplaats waar iets extra s bij zou zitten .zat er helaas niet bij maar na mailtje met vraag hierover kreeg ik alsnog binnen 2 dagen de suprise thuis gestuurd .top

Pluspunten

Snelle levering. Professionele luxe uitstralING. Discrete bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, netjes anoniem bezorgd

Pluspunten

Goede kwalitiet, snelle levering

Pluspunten

Snel en discreet. Bovendien een klein cadeautje! top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke en goede kwaliteit spullen.

Als je de bestelling opstuurt, let dan goed op of het wel het goede is. En als er iets fout opgestuurd word er een onbetaald retour adres op zit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Prijs die op het product stond was aanzienlijk lager dan de prijs die ik betaald heb.

Pluspunten

Aangekocht product was binnen korte tijd defect geraakt. Maar werd zonder problemen onder garantie vervangen.

Via de website de mogelijkheid bieden om op afhaalpunt product op te halen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en prima prijs kwaliteit

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb nog geen ervaring met producten. Daar gaat zeker binnenkort verandering in komen.

Meer keuze in de grote maten lingerie zou fijn zijn.

Pluspunten

snel en goed!

Pluspunten

goede vlotte werking van site, vlotte en correcte levering. Goeie opvolging na verkoop.

Amsterdamsestraatweg 427

3553 EA Utrecht

030 - 244 5030

Over Miranda.nl

Miranda.nl is de webshop met een ruim aanbod aan speeltjes voor iedereen. Je vind alles om je stoutste dromen waar te maken. Shop 24/7 op www.Miranda.nl en op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag discreet in huis!