Duidelijke communicatie
Ik had transparante polycarbonaat golfplaten besteld van ruim 2 meter lang. Als bevestigingsmateriaal werden veel te veel, veel te zware en veel te lange schroeven geadviseerd. De platen zijn heel dun en hebben niet zulke zware schroefbouten nodig. De geadviseerde zadeltjes (bedoelt tussen plaat en houten balken) zijn te zwak, zeker in combinatie met de schroeven, ze springen snel kapot. Door Corona was ik niet in staat binnen de gestelde twee weken de niet gebruikte materialen te retourneren. De klantenservice kende geen pardon en dat is erg jammer. In mijn eigen bedrijf ben ik erg coulant als mensen ziek zijn en ik hoopte op eenzelfde reactie van GOLFPLAATJE.
Ik heb transparante polycarbonaat golfplaten besteld van ruim 2 meter lang. Als bevestigingsmateriaal werden veel te veel, veel te zware en veel te lange schroeven geadviseerd. De platen zijn dun en hebben niet zulke zware schroefbouten nodig. De geadviseerde 'zadeltjes' (zitten tussen plaat en houten balken) zijn te zwak, zeker in combinatie met de schroeven, ze springen snel kapot (je kunt de schroef niet aandraaien). Door Corona was ik niet in staat om binnen de gestelde twee weken de niet gebruikte materialen te retourneren. De klantenservice kende geen pardon en dat is erg jammer. In mijn eigen bedrijf ben ik erg coulant als mensen ziek zijn en ik hoopte op een zelfde reactie van GOLFPLAATJE.
Zie boven.
Zie boven.
Bij de bestelling werd een levertijd van 1 week aangegeven, het werd precies op tijd bezorgd
Het was prima voor elkaar. Bedankt daarvoor.
Uitstekend, correct bedrijf!
Bedankt snelle levering
Bestelling verloopt makkelijk en snel geleverd
Deze golfplaat heb ik gebruikt voor het maken van m'n kippenhok. Het laat zich fijn verwerken Hartelijk dank voor de goede zorgen en snelle bezorging
Aanvullende vragen zijn direct beantwoord via de chat.
Duidelijk website en makkelijk te bestellen.
Prima -logistiek gezien- website / bestelproces / betaling / aflevering. Enig minpuntje is dat de minimale bestelhoeveelheid voor bevestigingsmateriaal 1 is wat inhoud 100 stuks voor zowel schroeven, dopjes en afstandhouders. Dit was wel eeerg veel voor de door mij bestelde golfplaten waardoor ik de helft van het bevestigingsmateriaal kan weggooien. Zonder. Misschien beter om de golfplaten inclusief de juiste hoeveelheid bevestigingsmateriaal te leveren dan wel een voorstel hieromtrent te doen.
prima ga zo door en een snelle levering
snelle levering en goede bezorging
Bij een foutieve afhaal locatie werd er door golfplaatje direct gereageerd en geïnformeerd hoe het juist te doen.
Een bedrijf dat netjes werkt en een goed product levert.
Wij gingen pitch en putt golf doen met onze meiden tussen 10 en 15. Met hun hockeyskills deden ze het heel goed (terwijl ze als pubers niet heel enthousiastaan kwamen natuurlijk). De banen zijn netjes verzorgd en liggen op een beloopbare afstand bij elkaar. Al met al werd het een gezellig uitje, met af en toe hilarische momenten. Daarna kun je nog gezellig zitten met het prachtige uitzicht op het eiland en ze hebben zelfs glutenvrije opties. Zeker de moeite waard!