uitstekend

en snelle levering

Afspraken maken en nakomen.

Mooi product met goede verpakking. Duidelijke instructies en goede communicatie qua leveringsdata en tijd.

Golfplaten perfect Maar de bouten die erbij waren waren niet goed veel te groot en te dik dus voor niks zoveel betaalt voor de bouten

x

x

Prima, op tijd bezorgd, goed materiaal

Goede service, prima materiaal, nette prijs / kwaliteitsverhouding

Uitmuntend

Goede en snelle mail conversatie.Levering super snel zeer tevreden.

Levering en materiaal: Top!

Golfplaten met bevestigingsmateriaal kompleet en keurig geleverd

perfect

goede ervaring

top snelle en nette aflevering

heel blei met de maatvoering van de golfplaten.

Bestelling was makkelijk te doen op de site. Levering was netjes op tijd. Vriendelijke chauffeur.

Jammer

Volgens de website zou de levertermijn 3 tot 5 werkdagen zijn, in werkelijkheid was het anderhalve week. Een dag voor levering het dagdeel van levering opgevraagd en dat zou in de ochtend zijn. De volgende dag de hele ochtend zitten wachten en na 12.00 uur via app gevraagd waar de levering blijft. Antwoord was dat dat tussen 14.00 en 15.00 uur zou zijn. Vervolgens stond de chauffeur er om 13.00 uur, terwijl ik even voor een boodschap weg was. Slechte communicatie! Hopelijk maakt de levering e.e.a. weer goed...

snelle correcte en complete levering ,dik tevreden.

Zeer ruime keus en redelijk snel geleverd.

Snel en makkelijk besteld. Goede instructie hoe te kunnen monteren. Daarom ook alle benodigdheden mee kunnen bestellen. Helaas na het plaatsen van de rol bleek dat er een flinke duts in de golfplaat zat die zich in mindere mate herhaalde bij het uitrollen. Mogelijk transportschade. Beter is om de hele rol voor het monteren te controleren voordat je die gaat plaatsen, als je de ruimte hebt.

top!!!!!

gewoon doen wat ze afspreken!

Alles verliep prima. Product op maat, dus wel wat levertijd. En wat een voortreffelijke chauffeur! E.a. moest in hartje stad afgeleverd worden met zeer grote vrachtwagen. Beste man had nog heel lang in de file gestaan ook. Niettemin zeer vriendelijk en geduldig afgeleverd: echt top!

Snelle levering zeer tevreden

Keurig verpakt, onbeschadigd, snel en correct geleverd. Kwalitatief prima golfplaat, doe dienst als dak voor kippenhok.

Zeer goed ontvangen

Alleen 1 opmerking, maak de foto's wat beter met de maten, want ik dacht damwand profielplaten te ontvangen, maar deze waren in verhouding erg klein, wat ik nu heb ontvangen lijkt meer op een goedkoop golfplaatje..voorderest prima ontvangen.

Golfplaten 10, transportafgifte 5

Golfplaten goed van kwaliteit en lengte van 6 meter ook niet overal te vinden. Prijs ook erg goed in verhouding tot aan leveranciers. Enkel transport bedrijf erg ruw en bot, dropte pallet met golfplaten gewoon voor aan straat met de mededeling hiet staat het, terwijl we erg veel plaats achterom hebben, maar daar was het nu te laat voor als antwoord en weg was ie?

Prachtige golfplaten!

Prachtige en stevige golfplaten. Goed verpakt en snel geleverd.

Verkeerde schroeven besteld Chauffeur had juiste meegenomen

De plaat was beschadigd

Hij was afgeleverd toen ik niet thuis was. Er zat een vouw in de plaat en de kop zijn kant zat een gat in.

Hele onvriendelijke persoon die op kantoor werkt

Na gevraagd te hebben om wat schuimprofielen te plekke te kunnen kopen moest ik een toeslag van 15 euro. Betalen ik vond dat erg veel. De desbetreffende persoon reageerde behoorlijk arrogant door te zeggen dat het hij er niet wakker van lag als ik het niet kocht. Ik miste hierin een stukje klantvriendelijkheid. We hadden bevoordeeld samen naar een goede oplossing kunnen. Zoeken maar nee daar was de man in kwestie niet voor in. De rest van het magazijn personeel was overigens super aardig en behulpzaam. Medelijden met hen om met zo'n zelfingenomen collega te moeten werken

Mooi en sterke golfplaten

Op zondag 40 golfplaten Atlas Acomfa besteld en deze had ik dezelfde week thuis. De platen waren veel sterker dan onze oude platen. Advies via de live chat op zondag avond werkte uitstekend. Wij zij erg blij met de nieuwe golfplaten op onze tuinkas.

Conradweg 10

6835 CS Arnhem