slecht

slechte comminucatie klant onvriendelijk

Blij met de snelle levering van de golfplaten, zelfs gelost naast onze chalet op het park

Bestellen ging gemakkelijk en volgens afspraak bezorgd.

Mijn ervaring is gewoon goed.

Zeer onvriendelijk

De bestelling ging prima. Helaas zou de golfplaat op dinsdag een week erop geleverd worden. Gezien ik de dinsdag aan het werk was een mail gestuurd. Werd kort op gereageerd: Levering is 12 april, ik kan het een week later leveren. Dit kan niet op een andere dag. Netjes een mail teruggestuurd dat ik ook de andere dinsdag moet werken of er een andere oplossing was. Dit was absoluut niet mogelijk. Dus een snipperdag geregeld en wat schets mijn verbazing. Krijg ik bericht van de vervoerder dat hij vrijdag komt leveren!! Hier een mail over gestuurd met mijn verbazing dat ze toch op een andere dag konden leveren. Uiteindelijk ze op de dinsdag (gezien mijn al vast gezette snipperdag) laten leveren. Dit gebeurde super netjes door vervoerder Ensing Duiven, hiervoor alleen maar complimenten en als cijfer een 10. Maar voor golfplaatje.nl, nooit geen bestelling meer bij zulk klant onvriendelijk gedrag.

Correct op tijd en zonder beschadiging geleverd!

Ik ben tevreden

Prima ervaring.

Goeie levering en mooie kwaliteit.

Voldeed aan mijn verwachtingen. Wel had ik het prettig gevonden als ze de pallet wehadden meegenomen

Ik denk wel prima

Prima geleverd met meldingen over leverdatum en -tijd. Het wordt pas in juni verwerkt daarom is het pakket nog ingepakt om beschadiging te voorkomen

Net bedrijf

Materiaal netjes aan de deur geleverd

goed.

het was een goede ervaring, goed verpakt, en op tijd. maar een week wachten op de bestelling zou wat korter mogen, U had dat wel op de web side staan, maar toch, vriendelijke Groet, Toos Ruiters.

goede en nette afhandeling

goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle en goed bezorgd product super fijn om te gebruiken

Wij vinden het niet erg dat het niet binnen 24 uur geleverd wordt. Juist liever diverse bestellingen combineren. Dit zou veel meer moeten gebeuren.

Super service en kwaliteit

Goed advies gekregen en mooi op tijd geleverd en past precies!

van A tot Z dik voor elkaar.

Op de website is alles duidelijk omschreven en goed vindbaar. Levering niets op aan te merken, keurig volgens afspraak. Montage ging makkelijk, alle montage hulpmiddelen en instructie prima.

zeer snelle en perfecte levering.

geweldig

zeer zorgzaam betrouwbaar en vlugge levering

Golfplaat oprol hellemaal top

Zo als afgesproken binnen 5 dagen hou 5 dagen aan als je in het noorden woont Het wachten is de moeite waard top producten hebben ze Volgende keer gewoon hier weer kopen

Gewoon goed!

Duidelijke website met goede uitleg! Materiaal netjes op afgesproken tijdstip geleverd.

super bedrijf

In eerste instantie werd de leveringsdatum verplaatst door omstandigheden maar dat is tegenwoordig overal (vanwege oneindigheid in de wereld), Maar op verzette datum keurig geleverd door een vriendelijke chauffeur. Prima bedrijf daar bestellen we de volgende keer weer.

top

keurig geredeld

Zie hieronder

Ik ben zeer tevreden over het product en de levering. Alleen Uw site kunt U naar mijn mening nog verbeteren. Ik heb daar een tijdens de bestelling nog een mailtje over gestuurd. Met vriendelijke groet, Wim ter Hoeven.

Ontbrekend onderdeel snel nagestuurd.

goede kwaliteit voor een goede prijs

keurig op de afgesproken tijd en dag besteld.

Super goed

Super levering vriendelijk duidelijk top

Conradweg 10

6835 CS Arnhem