Prima bedrijf!

Bestellen, betalen en de bezorging was dik in orde. Kreeg zelfs meer dan ik besteld had. Ook werden vragen over de golfplaat snel beantwoord via de mail.

Prima geregeld

Uitstekende service van begin tot eind.

Van het bestellen tot het afleveren is alles vlot en zonder problemen verlopen. De geleverde golfplaten zijn van zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Prima levering

Snel, goed verpakt en conform afspraak geleverd.

Goed materiaal, correct en volgens afspraak afgeleverd

Goed materiaal, correct en volgens afspraak geleverd!

Top bedrijf

Zeer goede service

Alles ok

Snelle en correcte bestelling en levering.

Mooi optijd , nette chauffeur , en de beste prijs.

goed en professioneel

positieve ervaring ook qua levering

Goede service, goed product

Polyester platen kwamen netjes op een rol . Goed te verwerken.

Net niet perfect.

Ik heb doorzichtige golfplaat besteld. Helaas zaten er op drie plekken beschadigingen. Dit staat erg lelijk, ontsierend. Aan de andere kant zie ik dat er best aandacht is besteed om dit te voorkomen. Bubbeltjesplastic en stickers met 'breekbaar' er op. Mijn conclusie is dat de vervoerder erg nonchalant is omgegaan met de bestelling. De rol lag ook los op de laadvloer tussen andere artikelen in. Mijn tip is om de vervoerder hier duidelijk op te wijzen en wellicht nog dikker inpakken. Misschien met een paar latjes een vierkantje er omheen? Dan kan het niet gaan rollen met vervoer.

keurige levering

keurige levering

Goed.

Netjes afgeleverd binnen de termijn,goed verzorgd.kortom goed.

Snelle service en goede kwaiiteit!

Erg tevreden!

Vlotte correcte levering

Eenvoudig bestellen en nette levering.

Prima met wat vertraging.

Prachtige stevige platen die hopelijk lang mee gaan.

Ik heb nog wel wat extra aanvulling, wellicht kunnen jullie dit toevoegen op de site. Let goed op welke zijde de UV zijde is, er zit namelijk geen folie op die kant maar er staat tekst op de rand van de platen, goed zoeken. Het is dus de gladde kant die boven moet er staat iets met UV side in de tekst op de rand. Wij hebben de platen ingekort met een multitool met diamant schijf. omdat we het niet met de handzaag durfden en een handcirkelzaag wel te huur was maar weer niet met de diamantschijf. Dit ging heel relax en brengt de platen niet aan het trillen omdat je er als het ware doorheen smelt. Daarna moeten de kanalen wel weer afgedicht, Niets over gelezen, bij jullie, anders komt er vocht en dus witte waas in de platen. Is speciale tape die wij niet zo snel konden bemachtigen, we moesten door en hebben de platen met doorzichtig siliconen kit afgedicht, was even een werkje. Voorboren met een klein boortje is niet nodig, het eerste gaatje kun je prima met een priem doen. Op https://www.youtube.com/watch?v=iAl-TpKUDUE staat een heel goed filmpje (platen zijn daar wel duurder), daar hebben ze het ook over RVS schroeven, met een groter rubber schelp eronder voor een goede waterdichte afdekking. Deze hebben wij ook gebruikt maar ook weer elders besteld, want goedkoper. Deze zouden jullie ook moeten verkopen, zijn echt top. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Precies zoals gehoopt en snel geleverd

Snel én naar verwachting geleverd. Er valt goed te communiceren.

prima service

komt afspraken na

Goede service en snelle levering

Prima product en service!

Er was een klein foutje gemaakt, maar na een mailtje gelijk gecorrigeerd. Order werd snel en compleet afgeleverd Uitstekende service!

Alles netjes volgens afspraak

Kei goed