Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe prijs en als tijdelijke actie geen bezorgkosten betaald!
VerbeterpuntenEigenlijk niets, bestelling was op afgesproken tijdstip binnen en de prijzen zijn de scherpste op internet
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenInfo door bedrijfsleider was slecht, personeel was beter op de hoogte
Goedemorgen, wij hebben geen bedrijfsleider wel een dame die u geholpen heeft en een stagiaire :) ook zien wij dat uw bestelling gedaan is en afgehaald in Arnhem? wat kunnen wij doen om van het cijfer 4 een voldoende te maken. De stagiare....de jongeman met colbert heeft u wel 2 keer verteld dat ivm gratis verzend actie geen korting mogelijk is, Misschien is dat de rede van uw lage cijfer? graag uw toelichting per e-mail sturen dan kunnen we kijken of we ook u tevreden kunnen stellen. Met vriendelijke groet, Hans Vertongen (de stagiaire)
Pluspunten
Ken het bedrijf niet lang genoeg om er een volledig oordeel over te geven. De bezorging was perfect met een "dienstbare" chauffeur.
VerbeterpuntenDe bijgeleverde schroeven met afsluitdoppen in zakjes van 25 stuks zijn niet gevuld zoals het te verwachten is. Drie schroeven en afsluitdoppen te weinig. Onhandig, omdat ik precies 75 schroefpunten nodig had. Dit "ongemak" was zeer snel opgelost, fantastisch!
Bedankt voor uw beoordeling we sturen u gratis de ontbrekende schroeven toe. mvg Emiel
Pluspunten
Zeer goede service ook bij retour
Pluspunten
De website zit er netjes uit
VerbeterpuntenDe eigenaar van dit bedrijf is ronduit een botte hork. Ik had een golfplaat op rol besteld en netjes de maat aangegeven volgens de instructies uit het filmpje en krijg een golfplaat die een stuk langer is. Lees hieronder de communicatie dit is hilarisch slecht: Vandaag wilde ik mij golfplaat op rol op mijn schuurdak monteren, bij uitrollen en op het dak leggen kwam ik er achter dat de plaat op een verkeerde breedte is afgesneden. Ik had een golfplaat met breedte 205 besteld maar heb er een gekregen die op 233 is afgesneden! In mijn bestelling email en de fysieke pakbom staat gewoon 205cm. Hoe kan het dat ik er dan 1 van 233cm heb gekregen? Nu zit ik met een golfplaat waar ik niet mee verder kan en heb ik voor nu er maar stenen opgelegd want hij moet erop blijven liggen want het oude dak ligt al op de stort... ik hoop dat je begrijpt dat ik hier erg van baal. Graag zie ik een goede oplossing tegemoet. REACTIE: Even afsnijden, hoe vind u terug op onze website. Kan niet meer omruilen omdat al gebruikt. Daarna volgen nog een paar mails waarin Emiel (de eigenaar) nog steeds even bot blijft en NIET eens even iets simpels zegt als 'goh vervelend dat het mis is gegaan onze excuses'. Echt belachelijk en niet van deze tijd wat een slecht bedrijf, ik zal hier nooit meer iets bestellen en voel me erg boos hierdoor.
Uw golfplaat op rol is 28 cm te groot geleverd en u gaf aan deze al op dak gemonteerd te hebben. Ik kan dan natuurlijk niet meer omruilen omdat deze al gemonteerd was. jammer dat u dit als bot ervaren heeft maar als u deze niet gemonteerd had dan hadden we deze netjes omgeruild voor de juiste maat en dat heb ik u per email aangegeven. Het afsnijden is een simpele klus en als uw wilt en wij zijn in de buurt dan doen wij dit even voor u?
Pluspunten
Aflevering was perfect communicatie uitstekend zeer tevreden
Pluspunten
Prima prijs en zelfs voor dit bedrag bezorgd. Netjes.
Pluspunten
Duidelijke uitleg. Snelle levering
Pluspunten
Goed bereikbaar. Ik heb de ochtend gemaild en in de middag kon ik mijn golfplaten al afhalen helemaal super! Goede prijzen en fijne communicatie.
VerbeterpuntenNada!
Pluspunten
Nette kwaliteit, golfplaat
VerbeterpuntenCommunicatie aan de telefoon , bij een klacht is ronduit Slecht.... Geen inleving, en interesse....ronduit bot...
Bedankt voor uw beoordeling, ben erg benieuwd naar de klacht en wie u geholpen heeft. U geeft aan dat de kwaliteit goed is en bij ons is er geen klacht bekend? wij verzoeken u even uw klacht per e-mail toe te sturen zodat wij hierna kunnen kijken.
Slecht bereikbaar en alles behalve klant gericht aan de telefoon
Jammer dat u korting vraagt onder dreiging van deze recensie, 8 inkomende lijnen met max 3 minuten wachttijd maken uw recensie niet geloofwaardig wij staan iedereen keurig te woord. 2 plaatjes kunnen wij geen korting geven zelf niet onder dreiging van een slechte recensie.
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit en Gratis thuisbezorgd.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Moest 5 golfplaten polyester hebben en dacht dat de order te klein was om gratis te bezorgen maar 4 dagen later gratis thuisbezorgd en super kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen tips, geweldig dat we 1 dag voor levering dagdeel konden opvragen
Pluspunten
snel en op tijd geleverd met goede service
Verbeterpuntenniet voor deze levering
Pluspunten
Goedeprijs en snelle levering
Pluspunten
Snelle en correctie levering
n.v.t
Bedankt voor uw beoordeling, wij bieden het hele jaar standaard de beste prijs en u heeft uw order Gratis thuisbezorgd gekregen. Graag horen wij van u wat er aan de prijs mankeerde incl. gratis verzending. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
snel, goedkoop en betrouwbaar
Pluspunten
Verbeterpuntentwijfel of ik wel een A product heb gekocht lijkt meer een B product. in de golfplaat zitten een soort van blaasjes lijkt mij niet normaal.
Goedemiddag, wij leveren uitsluitend A kwaliteit en blaasjes komen nooit voor normaal gesproken, graag even een foto dan sturen wij gewoon nieuwe platen toe. Prettig weekeinde! Emiel Heuveling
verzendingskosten en kosten op betaling !! Handleiding voor het plaatsen .
Pluspunten
Informatie via de telefoon ging prima. De bezorging van de golfplaten rechtstreeks door de fabrikant (Van Boven) was prima geregeld.
Pluspunten
goedkoop en snelle levering
Verbeterpunteninstructie voor het bevestigen van de golfplaten
Pluspunten
Vriendelijk en duidelijk
VerbeterpuntenNvt