Pluspunten
Ik heb geen negatieve punten. Prima service.
VerbeterpuntenJammer dat er alleen transparante golfplaten te koop zijn.
Pluspunten
Komt een afspraak prima na. En een goede communicatie. Bezorging perfect.
VerbeterpuntenAlles naar wens, geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
nu tijdelijk gratis bezorgt, ook kleine lengtes.
VerbeterpuntenGolfplaat werd helaas op verkeerde lengte geleverd. Ik werd vervolgens met een smoesje afgepoeierd en moest dus zelf aan de slag. "Op maat" is dus helaas niet op maat.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitverhouding. Goeie bezorgservice
Pluspunten
snel en vriendelijk!
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Communicatie was goed, ik woon in en afgelegen wijk en ik kon makkelijk de route aangeven die men moest nemen. Gratis verzending, dit was wel een aanbieding.
Verbeterpuntenniet die ik nu kan bedenken.
Pluspunten
Website overzichtelijk en goed te doen.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Alles zeer correct en snel afgehandeld. Wat op de site beloofd wordt wordt ook daadwerkelijk gedaan.
Pluspunten
prima geholpen, hebben kennis van zaken
Verbeterpuntenniet te noemen
Pluspunten
Bij vragen werd vlot antwoord gegeven. 3 bestellingen kort achter elkaar gedaan. Bestellingen in 1 keer afgeleverd. Chauffeur bezorgdienst gaf nog een zeer bruikbare tip voor montange van de heldere polycarbonaat platen. Klasse.
VerbeterpuntenZijn er niet. Gewoon op huidige voet doorgaan.
VerbeterpuntenTelefoniste
Pluspunten
snelle levering en info over bezorging is duidelijk
VerbeterpuntenUw transportbedrijf v. Buren kon op ons verzoek alleen aangeven dat men nog voor de middag kwam, een exacte tijd is ook niet haalbaar maar een "vanaf hoe laat tijd "zou zeer wenselijk zijn !
Pluspunten
Goede service goede prijs
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
prettige contacten