Pluspunten
alles volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed e=mail contact en fijn om de dag voor de levering tehoren tussen welk tijdsdeel de levering plaats vind. Vr.gr.
Pluspunten
Super snelle levering en netjes afgehandeld
VerbeterpuntenJammer dat er op de site staat 100 afstandhouders. Ik heb er maar 30 nodig. Schetst me verbazing krijg je 2 zakken geleverd van 50stuks. Misschien een idee om ze per 50 tegaan verkopen
Pluspunten
Pluspunten
heel helder overzichtelijk en behulpzaam
Verbeterpuntengeen, isprima
Pluspunten
ruime keuze van materiaal. bedrijf hoed zich aan zijn afspraak. ga zo door.
Verbeterpuntenlevering van produkt kan wat sneller, dus vandaag besteld morgen in huis.
Pluspunten
Super! Snel geleverd, aardige chauffeur, mooie golfplaten. Top!
Pluspunten
aanvraagaccuraat en snel afgewekt
Pluspunten
Zeer voordelige prijzen, snelle levering!
Pluspunten
snelle levering en behulpzaam bij afleveren
Pluspunten
Zeer snelle levering met duidelijke omschrijvingen op de website. Diverse informatie documenten waren een aanvulling op de keuze van de producten.
Pluspunten
prima.afspraaak.keurig.afgeleverd
Pluspunten
Goede website met grote keuze. Nette orderprocedure en afhandeling. Product keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
1 januari besteld vandaag binnen gekregen top bedrijf. Geven ook goede uitleg hoe wij het beste te werk konden gaan. Hier ga ik zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenZijn er niet ga zo door
Pluspunten
Zeer goede service en zeer goede communicatie met klant!
Verbeterpuntenniets!
Pluspunten
Snelle levering Goeden afspraak over tijd afleverng Doen wat ze zeggen.
Pluspunten
prettig qua communicatie
Pluspunten
goede service en snelle levering