Pluspunten
Scherpe prijzen (Velux raambekleding) en ze komen hun afleverafspraak keurig na.
Pluspunten
Prima vakwerk geleverd! Enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Communiceren voortdurend en betrekken je bij besluiten. Buiten dakbedekking vernieuwen is er ook een composietvlonder gelegd. Ook dat ziet er nu weer strak en vakkundig gelegd uit. Met dank aan Frans en Sukru(hopelijk schrijf ik dit goed).
Kom je afspraken na, alle afspraken! U beloofd te laten weten wanneer de bestelling bezorgd zou worden, dat is helaas niet gebeurd. De zending is gelost zonder overleg en op een niet afgesloten terrein. Gelukkig was alles er nog toen ik m 's avonds vond.
Pluspunten
snellere levering dan beloofd
Pluspunten
Snelle levering, Alles volgens afspraak geregeld, Gewoonweg prima in orde zoals je mag verwachten.
VerbeterpuntenIk had de zoldertrap Fakro LMS 280 70x140 besteld, Jullie zouden een waarschuwing op de site kunnen zetten dat bij deze trap de LXK montagehoeken als extra accessoires kunnen worden besteld. En ik vraag me af waarom zo"n relatief klein product op een pallet word geleverd. Terwijl hij zo in een bestelbus kan worden vervoerd. Maar zie dit niet als kritiek maar als tip, want verder is het gewoon keurig en snel geregeld. Bedankt voor de service en de trap die er overigens perfect uitziet. Met vriendelijke groet; E.J. de Kamper.
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar. afleverdatum correct geen verzendkosten
Verbeterpuntenmisschien iets sneller kunnen leveren
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling inclusief bezorging
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijzen.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
duidelijke site met veel aanbod
Verbeterpuntenik vind de site er ouderwets uitzien
Pluspunten
duidelijke omschrijving produkten waardoor via aanwezige raamnummers juist kon worden gekozen
Verbeterpuntenin de ontvangen ( 4 ) rolgordijnen wel montage afbeeldingen waarbij enige "geschreven" aanwijzingen wenselijk zouden zijn.
Pluspunten
Ik had de bestelling geplaatst en al betaald maar er moest nog iets veranderd worden. Ten tijde bij het afhalen is dit moeiteloos en kostenloos veranderd.
Pluspunten
Scherpste prijs die ik heb kunnen vinden. Super service!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! Gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Helder verhaal. Scherpe prijs.
VerbeterpuntenNiet echt. Had snellere levertijd gewild, weet niet of dat mogelijk was. Ging nu ong. 10 dagen overheen.
Bedankt voor uw beoordeling, de brandwerende zoldertrap is erg duur en heeft een levertijd van 12 werkdagen dit staat online bij het artikel. dus 2 dagen eerder geleverd dan vermeld. Met vriendelijke groeten, Emiel Heuveling.
Pluspunten
Artikel eerder bezorgd
Pluspunten
snelle levering en duidelijkheid snelle reactie per mail
Verbeterpuntennee
Pluspunten
wist niet van bestaan af goede prijs en levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Dit is wat het is en geen mooie praatjes.
geen idee
Pluspunten
Goede en snelle communicatie (digitaal) Duidelijke website
VerbeterpuntenOverzicht wat je minimaal nodig hebt om goed een dakraam te installeren.