Pluspunten
Goede communicatie Snelle levertijden Afleveradres kon makkelijk aangepast worden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ben erg tevreden!!!
Pluspunten
velux rolgordijn besteld en 4 lichtkoepels. Snelle levering en prima service.
Verbeterpuntenga zo door geen verbeteringen
Pluspunten
Snelle levertijd met ook nog een goede kwaliteit! Echt een aanrader.
Pluspunten
goede website, goede handleidingen
Verbeterpunteniets duidelijker aflevermoment aangeven
Pluspunten
Snelle respons op vragen. Voor een redelijk oud Velux dakraam toch nog een verduisterend rolgordijn geleverd
Pluspunten
Super kwaliteit snelle levering en na mijn eerdere bestelling vandaag 4 Velux rolgordijnen besteld! de horren uit eerdere bestelling waren super. Binnenkort bestel ik golfplaten voor mijn schuur. Een echte aanrader!
VerbeterpuntenNiks te verbeteren blijf zo doorgaan!
Toelichting tekeningen
Pluspunten
Wegens ongeval de bestelling nog niet kunnen uitpakken - zit helaas tijdelijk in gips - maar sterke aanbiedingen en goede communicatie zijn doorslaggevend.
Pluspunten
Vriendelijk en vlot geholpen.
VerbeterpuntenTijd tussen presentatie van apparaat en levering duurt best lang.
5 werkdagen staat ervoor, dit omdat u een kleur gekozen heeft voor uw Velux rolgordijn die zelden verkocht word dus ook niet op voorraad was. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
produkt werd onbeshcadigd precies op afgesproken tijdstip afgeleverd
Pluspunten
Zeer snelle levering, woensdagavond besteld en vrijdag al geleverd. Verpakking was keurig.
VerbeterpuntenGeen, het is zo snel gegaan van bestelling tot levering dat verbeterpunten naar mijn idee niet mogelijk is.
Pluspunten
duidelijke website snelle levertijd
VerbeterpuntenVlizotrap besteld € 30.00 extra besteld voor bakhoogte 20cm Ipv 14cm. maar toch 14cm geleverd. Ik ga er van uit dat dit gecompenseerd word. voor bedrijven een nota in PDF meesturen.
Pluspunten
keurig geleverd op aangegeven dag, nette prijs
Pluspunten
Snelle reactie via mail.
Pluspunten
Afspraken maken = nakomen past volledig bij Heuveling
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Goedkoop, snelle afhandeling bestelling online.
VerbeterpuntenLevering is lastig omdat, er geen tijd kan worden aangegeven en dat je dus de hele dag thuis moet zijn kort gezegd. Ik begreep dat ondernemer dit uit handen heeft gegeven maar wellicht is het beter iemand te laten leveren die in tijdvlakken levert. Op deze manier kan ik ( werkend ) een halve snipperdag nemen i.p.v. een hele. Foto besteloverzicht komt niet overeen met gekozen kleur rolgordijn is nogal verwarrend.
Pluspunten
Eén keer te mailen en het is perfect dus niet lang wachten
Verbeterpuntenweet ikniet
Pluspunten
Goede aanbieding, en snelle levering
VerbeterpuntenGeef in de bevistigingsmail aan dat je aan DHL door moet geven dat er ook bij de buren geleverd kan worden
Pluspunten
Zeer nette levering, zeer positief, als ik er nog eens een nodig heb is dit mijn adres.
VerbeterpuntenGeen zeer tevreden. Mocht willen dat alle bedrijven zo leveren.
Pluspunten
Zeer degelijke trap voor een redelijke prijs, snelle bezorging afgeleverd aan de voordeur.Vriendelijke bezorger netjes en correct.
VerbeterpuntenDe hardboardplaat vervangen door bv. mdf of triplex, i.v.m verven.Op hardboard droogd de verf zeer langzaam. En moet men te vaak schilderen om een perfect resultaat te krijgen.
Als de plaat eerst gegrond word dan moet hij met 2 x aflakken dekken net zoals normaal schilderwerk in huis. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Zeer snelle en juiste levering! Duidelijke site, heldere communicatie.
VerbeterpuntenAdvies geven over accesoires welke te maken hebben met garantie, b.v.: Fakro bied alleen garantie als bij het dakraam ook de waterkerende manchet wordt gebruikt. Dit wordt niet vanzelf gemeld door jullie.
Waterkerend manchet heeft als doel dat als er een dakpan kapot gaat er geen water naar binnen komt! als u geen manchet op het dak heeft dan is deze niet nodig! en heeft dit ook geen zin. De garantie zal nooit in opspraak komen als er bijvoorbeeld iets met het raam mis is. Daar staan wij voor garant! mvg Emiel Heuveling
Pluspunten
Duidelijk site, snelle levering
Pluspunten
prachtige kwaliteit dakplaten, dus binnenkort bestel ik er nog een paar. snel antwoord op emails en snelle correcte levering. TOP Ruud v Raaij