Pluspunten
super snelle en goede verzending prijzen voor de producten zijn ook goed. Top aanrader.!
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle reactie en goede knowhow.
VerbeterpuntenJe moet de hele dag een levering afwachten, tijdstip wordt nl. niet gegeven. Dit is erg lastig. Storende taalfouten in orderbevestiging, komt niet prof. over terwijl het die uitstraling m.i. wel verdient.
De dakramen worden verzekerd verzonden! voordeel klant nooit geen discussie over schade, het word op een pallet verzonden voor € 17,- vandaar geen tijdstip. De kosten voor tijdzendingen zijn € 47,50 dit is niet interessant voor de klant! Taalfouten heeft nog nooit iemand ons op gewezen dan wel als storend ervaren. Ondanks de storende taalfouten bedankt voor uw bestelling. PS: misschien kunt u de taalfouten doorsturen zodat deze aangepast kunnen worden! Alvast bedankt.
Pluspunten
chauffeur was meegaant
Pluspunten
Persoonlijke betrokkenheid en snelheid reactie.
6 werkdagen van tevoren afspreken dat het op een dag afgeleverd zal worden, graag nakomen. Daarnaast niet verwijzen naar Velux/ postbedrijf als e.e.a. niet tijdig geleverd wordt. We bestellen bij u en niet bij Velux/ postbedrijf. Het zou netjes geweest zijn als u zelf even nagebeld had bij Velux/ postbedrijf i.p.v. dat wij dat zelf moesten doen.
Bedankt voor uw beoordeling, ik heb u 2 x gebeld zonder gehoor vandaar de gegevens om zelf even Velux te bellen. Het huisnummer was verkeerd ingevuld! Met vriendelijke groeten, Emiel Heuveling. Voor de prijs een 10 daar zijn we blij mee! Verkeerd huisnummer kan voorkomen......
Pluspunten
Persoonlijke e-mail ter bevestiging met te verwachten levertijd. Uiteindelijke levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid kan beter, vaak voicemail.
Beste mevr Tempels bedankt voor uw beoordeling, Gisteren is er een nieuwe centrale geplaatst met 8 inkomende lijnen en een extra medewerker! dus de bereikbaarheid is nu stukken verbeterd.
Bedankt voor uw beoordeling, wij hopen dat u veel plezier heeft aan uw aankopen. Emiel Heuveling
Pluspunten
Ik kreeg gelijk stuk dakbedekking mee om de solartube mee dicht te branden
Pluspunten
Super snelle levering! Het gemak van zelf afhalen, alles op voorraad, telefonisch advies. Top!!
VerbeterpuntenWoensdag ook geprobeerd om telefonisch contact te maken, maar toen kon er geen verbinding tot stand komen. (Kan natuurlijk overmacht zijn...)
Die woensdag toevallig 1: stroom op de zak uitgevallen en 2: ontzettend druk door stromm uitval 4 inkomende lijnende bijna de hele dag bezet. Dus de mail is vaak een uitstekende tussenweg,
Afhaaltijden zijn beperkt.
Ma tot vrijdag afhalen en inderdaad niet op zaterdag, afhalen tussen 09:00 en 16:30 uur soms even telefonische overleg ivm het feit dat we wel eens een afspraak buiten de deur hebben ivm projecten. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
IK MOEST snel een lichtkoepel hebben vanwege een breuk om 16.00 gebeld ik kon hem de dag erna om 10.00 halen in amsterdam perfect meegedacht bedankt nog met vr gr boomautoservice
Pluspunten
Niet duur, originele onderdelen
DUURDE VRIJ LANG VOOR BESTELLING WERD GELEVERD. 8 werkdagen...
8 werkdagen stond vermeld op de website, dit ook ivm gratis verzending. Dus bij bestellen al aangegeven dus bij u bekend. Normaal halen we 3 werkdagen bijna altijd. Bedankt voor de beoordeling. Emiel Heuveling
Pluspunten
We wisten niet dat de dakramen bezorgd zouden worden door DHL. We kregen een mailtje dat de leverdag vrijdag de 27e september zou zijn, maar er kwam niets. Is wel vervelend als je daar een dag voor vrij neemt. Gebeld met Heuveling, probleem uitgelegd en met een half uur werden we terug gebeld met de mededeling dat het bij DHL lag. Keurig de track en trace code in de mail en uiteindelijk werden ze maandag geleverd. Keurig verpakt. Heel netjes opgelost dus.
VerbeterpuntenMisschien handig om de klant te laten weten dat de bestelling rechtstreeks bij de leverancier vandaan komt en die dat vaak met DHL bezorgen, zodat je weet hoe het traject verloopt.
Pluspunten
6 Fakro dakramen gekocht en 2 lichtkoepels, ik had deze met 2 dagen in huis! de prijzen,bereikbaarheid was super! Ik heb dit bedrijf als zeer prettig ervaren.
VerbeterpuntenGa zo door! een echte aanrader
Bedankt voor uw beoordeling, de meeste dakramen hebben wij met 2 werkdagen bij de klant!
Pluspunten
Snelle montage, keurig geregeld
VerbeterpuntenTips: huisnummers controleren wanneer monteur komt. Monteur moest nu alles weer inladen omdat hij bij het verkeerde adres stond te wachten. Tevens zou ik het waarderen, wanneer de monteur een dakpan per ongeluk weg laat glijden op het dak, hij deze later alsnog weghaalt.
Beste heer, De dakpan is direct terug geplaatst uw huisnummer heeft de monteur zich in vergist! eind goed al goed wij zijn met een 8 best tevreden!
Pluspunten
goed georganiseed bedrijf er wordt duidelijkheid verschaft en dat wordt goed nagekomen.
Verbeterpuntengeen