Pluspunten
Ik belde s'ochtends voor 3 dakramen met spoed. en s'middags kon ik ze gelijk afhalen
Pluspunten
Snelle response en snelle levering ondanks vakantieperiode.
VerbeterpuntenPrijzen mogen best wat scherper.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenAfhaaltijden wat ruimer/langer
Pluspunten
vriendelijkheid betrouwbaar leveren goede service
Verbeterpuntensoms is het fijner om te bellen als er problemen zijn, dan om te mailen want daar gaat weer zoveel tijd overheen.
Pluspunten
Prettige en mensen, goed advies, goede website en absoluut de goedkoopste van Nederland
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Betrouwbaar en accurate levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, goede bereikbaarheid
Verbeterpuntenmisschien iets meer uitleg over het monteren van de golfplaat op de constructie, tips of adviezen voor de doe het zelver.
Pluspunten
beste leverancier die ik heb kunnen vinden op dit gebied
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Flexibel en snel
VerbeterpuntenGa zo door! Wellicht kog duidelijker op site aangeven dat je ook kunt afhalen
Pluspunten
Vlotte bediening, afspraken nakomen.
VerbeterpuntenDe aanbieding van gratis bezorgen is mooi, maar wel een lange leverings tijd.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenOok gedurende de bouwvak kunnen leveren
Pluspunten
Netjes en snel geholpen, nette website en keurig telefonisch te woord gestaan en voor een oplossing gezocht.
Pluspunten
Goede en snelle service.
Pluspunten
Prima communicatie, afspraak is afspraak, zou hier zonder meer weer kopen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
keurige levering en prima chauffeur.
Pluspunten
Eerder geleverd dan de afspraak.Super.