Pluspunten
Snel duidelijk en correcte levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed advies, weten precies waar ze over praten. Perfecte communicatie, wordt prima op de hoogte gehouden van levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Al met al, een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen, mag ze daarom erg aanbevelen. Mvg een tevreden klant.
VerbeterpuntenKan ik niet opnoemen.
Pluspunten
Klant gericht, vriendelijk, uitstekend advies en een uitmuntende service. Ook is bezorging is goed gelopen, werd gebeld met leverdatum en gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.
VerbeterpuntenLevertijd wel wat langer dan aangegeven (1 week i.p.v. 2 dagen), wel verder keurig geregeld allemaal.
Pluspunten
Telefonische goed geholpen hierdoor ook een fout uit mijn bestelling kunnen halen De combinatie van dakraam en gootstukken klopte niet stond fout op de site Is direct aangepast
VerbeterpuntenZet bij de aanbevolen extra s ook de afwerk rand dampdichte folie Ik ging er vanuit dat die er nu bij zou zitten maar was een optie Anders had ik deze er zeker bij besteld
Pluspunten
goede sevice
Verbeterpuntenfactuur pdf niet ontvangen
Pluspunten
Duidelijke website, goeie prijs, prima aflevering.
Pluspunten
Zeer snelle levering , we zijn superblij met het dakraam en dat voor die prijs , in 1 woord fantastisch . Dakraam zit er al in. En het verduisterings gordijn . zou iedereen jullie aanraden !!!!!!!!!1
Verbeterpuntenn.v.t omdat alles zeer goed is !!!
Pluspunten
Snelle levering met juiste afspraken.Vriendelijk tewoord gestaan aan de telefoon.Zou jullie zeker aanbevelen.
Pluspunten
goede communicatie en presoonlijke aanpak. Opvolging van geplaatste order.
Pluspunten
Duidelijk via de telefoon
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ben zeer tevreden,alleen route transporteur was week later dan gepland,wegens andere route.
Pluspunten
snel handelen
Pluspunten
netjes afgeleverd en zelfs een gebeld of het een paar dagen eerder afgeleverd kon worden prima.
Pluspunten
Snelle levering en afspraken nakomen.
Pluspunten
prijs/kwaliteit
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd
Pluspunten
goede prijs voor goede kwaliteit en redelijk snel geleverd.
Pluspunten
Levering volgens afspraak en gunstige prijs. Koepels worden volgende week geplaatst dus kwaliteit / nazorg&garantie kunnen niet beoordeeld worden