Pluspunten
Snelle correcte afhandeling tegen redelijke prijs.
Pluspunten
Emiel, bedankt . Je nam alle moeite om het type lichtkoepel met de juiste afmeting voor mij te bestellen. Je belde mij daar zelfs tweemaal voor terug . Ook de afspraak omtrent bezorging kwam je voor 100% na. Ik zal "heuvelrug dakbedekking"zeker aanbevelen.
VerbeterpuntenEr zijn in dit geval geen punten te noemen die voor verbetering in aanmerking komen. Dit was op en top "service".
Pluspunten
Prettige telefonische hulp. Duidelijke website Snel en duidelijk advies Levertijd perfect!
VerbeterpuntenGeen :-)
Pluspunten
Correcte afhandeling en snelle levering, prima service en duidelijke overzichtelijke webpagina
Pluspunten
snellelevering
Pluspunten
na ongelukje heel snel oplossing om nieuwe te leveren,
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Uw chauffeur was zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenU heeft op het internet staan dat de vaste bezorgdag voor Winterswijk de woensdag is. De levering kwam op donderdag.
Pluspunten
Ben telefonisch heel netjes geholpen. Site was op zich heel duidelijk maar wilde toch graag een toelichting.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering tegen een goede prijs
Pluspunten
Goede tel uitleg. Goede prijs. snelle levering
Pluspunten
Goedkoop en betrouwbaar
Pluspunten
Eigenlijk alles! Goed site, erg betrouwbaar, goede kwaliteit, en de afspraak werd keurig nagekomen, mijn complimenten!
Pluspunten
Lage leverkosten, redelijke prijs van het product
Pluspunten
grote keuze, ze hebben precies wat ik zocht en in de goede maten. levering van te voren gemeld, accurate aflevering en vriendelijke chauffeur.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Bestelling en levering helemaal volgens planning. Prima.
Pluspunten
alles was makkelijk te bestellen, en werd goed afgeleverd
Pluspunten
Fijn bedrijf, prima service en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
er werd netjes gecommuniceerd en alles ging volgens afspraak
Verbeterpuntenik zal de mail,tekst met de vraag of ik een verbetervoorstel wou invullen wat duidelijker maken,grotere letters.
Pluspunten
binnen een week waren de dakramen geleverd. mooie prijs geode kwaliteit
Pluspunten
alles goed verlopen van bestelling/betaling tot levering