Pluspunten
zeer duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Komt afspraak precies na
Pluspunten
Alles snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle levering, mooie actie: gratis levering
Pluspunten
Prijs ( vind 10,- verzendkosren wel hoog.)
VerbeterpuntenSite kan wat duidelijker, twijfelde of het klopte.
Bedankt voor een dikke 9 als beoordeling! 4 rolgordijnen voor € 10 euro in Zwolle vind ik best netjes. en 37% korting op Veluc raamdecoratie.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling van het gevraagde in zijn algemeenheid
Pluspunten
Duidelijkheid met levering. Snelle afhandeling. Goed materiaal.
VerbeterpuntenJammer dat er niet kan worden aangegeven wanneer het op de dag geleverd wordt.
Bedankt voor uw beoordeling, uw bestelling was binnen 8 werkdagen bij u. Dus de levertijd is volgens onze website.Vaak leveren wij binnen 8 werkdagen alleen ivm gratis bezorgen is het wat drukker. 22-05-2013 besteld 30-05-2013 geleverd. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Duidelijke website Prijs / Kwaliteit prima Snelle levering Klacht (1 item te weinig geleverd) snel en correct opgelost
Pluspunten
Geweldige service.......ik kan het niet anders zeggen! Ik hoop zodra de verduisteringsgordijnen binnen zijn, mijn kinderen nu wel doorslapen tot een uur of 6.30 (en niet zodra de eerst zonnestraaltjes hun kamer verlicht!) Bedankt voor jullie inzet!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Omdat er in mei geen leveringskosten aan een bestelling zat, konden we de platen goedkoper door half Nederland laten vervoeren dan dat we hier in het noorden ze in de bouwmarkt moesten kopen.
Pluspunten
Pluspunten
afspraken nakomen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
De bestelling ging eenvoudig via de website. Een snelle respons op onze bestelling en verder alles correct afgehandeld. Prima geregeld!!!!
Pluspunten
Kennelijk had ik bij het bestellen een abuis gemaakt, binnen enkele uren en werd hierop gereageerd en kon zodoende de fout worden hersteld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
telefonisch contact voor tijd stip levering
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
ik kan niet anders oordelen dat jullie perfekt werken. als elk bedrijf zo werkte als jullie was er geen justitie nodig in nederland: apropo!!
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
VerbeterpuntenMateriaal is zeker al ergens anders gebruikt , materiaal is onverzorgd en lijkt tweedehands , over de service van personeel , communicatie betrouwbaarheid en garantie kan ik mij niet uitspreken daar de bestelling online is gebeurd ....
Beste heer, De golfplaten op rol zijn allemaal nieuw, ik zorg dat er een nieuwe rol word toegezonden, u had even kunnen bellen in plaats van online een klacht te plaatsen die niet bij ons gemeld is. Ik denk dat met transport uw rol beschadigd is. Maar zo zie je maar dat er ook wel eens wat fout gaat! Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling.