Pluspunten
Heel betrouwbare leverancier; ook de vermelde leverdatum werd gerespecteerd. Zelfs een telefoontje gehad een aantal dagen voorafgaand aan de levering.
VerbeterpuntenDie zijn er niet :-)
Pluspunten
Goed meegedacht door meteen het juiste te bestellen, nadat de bestelling niet helemaal goed is door gekomen en er op te vertrouwen dat de resterende 10 euro wel overgemaakt zou worden. Het product is hoge kwaliteit en eenvoudig te monteren.
VerbeterpuntenDe website bevat een fout waardoor, als je een pagina terug gaat tijdens de bestelling om iets te controleren, de prijs verhoogd wordt met nog eens de bestelling als je verder gaat. Verder hadden we niet in de gaten dat we het verkeerde rolgordijn (voor een F06 i.p.v. voor een GGL1) aan het bestellen waren. De website kan dus verbeterd worden.
Pluspunten
Snelheid van de levering. Makkelijk om te bestellen.
VerbeterpuntenDe website kan iets professioneler. Verder hebben wij het product nog niet opgehangen, dus over kwaliteit en eventuele nazorg en garantie kan ik nog niks zeggen.
Pluspunten
Snelle levering en goedkoop
Pluspunten
Duidelijk opgezette site en gewoon de goedkoopste. Levering normaal.
Pluspunten
Vlotte levering tegen redelijk scherpe prijs
VerbeterpuntenLevering was niet volgens afspraak. In mail werd aangegeven dat de vervoerder een dag tevoren zou bellen voor aangeven dagdeel van levering. Stond op die dag zelf al aan de deur zonder te bellen. Was bij toeval iemand thuis, anders had hij voor niks gereden.
Pluspunten
prettig om met uw bedrijf zaken te doen duidelijke internet en goed contact met de achterban prima bezorging zo hoort het
Verbeterpuntentotaal geen verbeteringspunten prima zo houen zo en doorgaan op dezelfde voet
Pluspunten
snellere levering dan was afgesproken
Verbeterpuntenbezorger zou een half uurtje voor de bezorging even bellen dit is helaas niet gebeurt jammer
Het opengemaakte pak is wel erg duur als je het wil terugsturen
Pluspunten
klant vriendelijk
Verbeterpuntengeef een dag van te voren bericht hoe laat het binnen komt
Pluspunten
Goed overzicht produkten en gemakkelijk te bestellen.
Pluspunten
snelle reactie op vraag via email. overeengekomen levertijd was exact
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geen verzendkosten is voor een particulier die weinig afneemt een zegen. Snelle respons op een online vraag.
Pluspunten
afspraken worden prima nagekomen
VerbeterpuntenDuidelijk antwoord geven als er een vraag via de chat gesteld wordt.
Pluspunten
afspraakwaardig netjes eerlijk
Verbeterpuntenhet is op de site niet duidelijk hoe je je bestelling thuis kunt krijgen je word steeds verwezen naar een afhaal adres
Pluspunten
Ik heb 2x een verandering in mijn bestelling moeten aanbrengen. Was geen probleem en in no time geregeld. Zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Prijs en levering
VerbeterpuntenLevering werd gezegt,voor 12 uur kwamen om 7 uur s'morgens. Betere tijd af spreken of een uur van te voren even bellen.
Afspraak voor leveringstijd kan beter, zou tussen 10 en 2 uur zijn was tegen 3 uur.
Pluspunten
duidelijke leverdatum, afspraken worden goed nagekomen, goede prijs, breed aanbod en duidleijke infroamtie op de site
Verbeterpuntensite kan overzichtelijker en minder druk
Pluspunten
goede site waar je alles duidelijk kunt vinden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goedkoop, betrouwbaar