Pluspunten
prettige, makkelijke en duidelijke web-site
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en de volgende dag af te halen
Pluspunten
Heldere website, snelle levertijd, ben tevreden.
VerbeterpuntenDe kwaliteit en garantie kan ik nog niet beoordelen. Dat moet nog blijken in de toekomst.
Pluspunten
10cm extra golplaat was geen enkel probleem, hiervoor super bedankt.
Verbeterpuntende bezorging mag zeker beter, ik werd een dag van te voren gebeld dat er de volgende dag geleverd zou worden tussen 9 en 12 uur, na de kids naar school te hebben gebracht en om 8:45 uur terug was was het hele gebeuren in de voortuin gelegd (open voor iedereen) en de bon door de brievenbus gegooid.
Zo zie je maar dat het ook wel eens niet prettig is als de transporteur 15 minuten te vroeg is. We blijven ons best doen. Bedankt voor de beoordeling. Vriendelijke groeten, Emiel Heuveling
Pluspunten
Mondelinge afspraken werden perfect nagekomen. Vóór de levering kregen we een telefoontje op welke dag en hoe laat ongeveer zou worden geleverd. Dat bleek ook te kloppen. Een aardige chauffeur!
VerbeterpuntenOp dit moment niet, maar de koepels moeten nog geplaatst worden!? Kan dus nog niet oordelen over de kwaliteit.
Pluspunten
goed produkt , te groot om mee te nemen en snel thuis bezorgd
Pluspunten
Snelle levering en service
Pluspunten
Afspraken van leveren goed nagekomen
Pluspunten
Een fijn bedrijf Dit bedrijf komt zijn afspraken na Er wordt gebeld als de chauffeur onder weg . Gewoon een eerlijk bedrijf
VerbeterpuntenBlijf gewoon jezelf Dat komt ten goede aan het bedrijf zeker in deze tijd . Fijn dat alles loopt zoals afgesproken
Pluspunten
Eenvoudig en snel afgehandeld
VerbeterpuntenOverzichtelijkheid site... erg veel info op 1 pagina
Pluspunten
Goede kwaliteit, prima bereikbaar
Wij vonden de door ons bestelde dakkoepels op de stoep. Mijn vrouw heeft daar over gebeld hoe het mogelijk was om deze koepels zonder aftekenen zomaar neer te leggen. Wij zouden daar over teruggebeld worden, dat is tot op heden niet gebeurd.
Telefonisch contact gehad er was toestemming gegeven alleen uw oppas was boodschappen doen. Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Alles ging zoals afgesproken, Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Kon ineens heel snel geleverd worden. Voor levering telefonische afspraakbevestiging Keurig verpakt
Beste Mohamed, bedankt voor uw beoordeling jammer dat met transport de platen beschadigd zijn geraakt. En dan zie je als het een keer fout gaat..... Nieuwe platen zijn onderweg naar u. U had mij ook even mogen bellen. Vriendelijke groet, Emiel
Pluspunten
Prijs van Valilux insectenhor