Pluspunten
Snelle levering en zeer goede service!
Pluspunten
geleverd wat besteld is en zonder verzendkosten. prijs goed.
Verbeterpuntenvoor afleveren graag zelf een dag kunnen kiezen . zou graag in tijdsblokken geleverd willen hebben.
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntenvolgens mij prijs kan stuk goedkoper
Beste heer, uw bestelling voor deze lichtkoepel is nergens goedkoper, dat is in combinatie met de kwaliteit en onze service de reden dat u het bij ons heeft gekocht! Maar toch bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Sorry maar ik heb mijn bestelling nog helemaal niet ontvangen en wel dringend nodig!!!! dus geen positief punt
Zoals met u besproken en per mail toegezonden heeft u 6 stokken voor bediening raamdecoratie besteld en waren er maar 4 op voorraad de andere 2 worden nagezonden! ik verzoek u de mail even na te kijken of even te bellen. Bedankt voor uw beoordeling. Emiel Heuveling
Pluspunten
Mogelijkheid om voorkeur leveringsdag te geven, snelle levering, goede uitleg bij vragen.
Pluspunten
absoluut de voordeligste!
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenAangeven levertijden, nu ben ik vooraf gebeld door de expediteur dat er na 15:00 uur bezorgt zou worden. Op zich positief maar het werd 19:00. Vooraf heb ik contact gehad daar wij de koepels zaterdag echt nodig hadden i.v.m. afbouwen en aanwezigheid timmermannen. Misschien kan de chauffeur 1 uur vooraf bellen?
juiste datum doorgeven van bezorgen, i.p.v. een dag eerder te komen.
Pluspunten
Dakkoepel werd snel geleverd, prima communicatie mbt levering.
Pluspunten
Correct en snelle levering
Pluspunten
prijs, kwaliteit, levering
Verbeterpuntenwebsite,
Pluspunten
De goedkoopste die ik vinden kon en nog snel en netjes ook!
Pluspunten
Goede communicatieve vaardigheden
VerbeterpuntenGeen