Pluspunten
Bezorgt op afgesproken dag . Goed prijs
VerbeterpuntenGeen levertijdstip bekend (of dagdeel)
Pluspunten
Pluspunten
Goed contact gehad met Dhr Heuveling
Pluspunten
makkelijke website prettige en duidelijke communicatie
Pluspunten
dik voormekaar zal m\\\\\\\'n volgende dakkoepel zeker hier weer bestellen. Netjes gebeld 1 dag van te voren over de bezorg tijd allemaal goed. bedankt
Pluspunten
prettig dat de vrachtwagenchauffer belde dat hij er aan kwam.
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Erg prettig contact. Had tot twee keer toe per ongeluk verkeerde artikel besteld en kon probleemloos ruilen.
Pluspunten
snel geleverd en vraagt bij bestelling om de raammaatcode mee te mailen (dubbele zekerheid dat je het juiste product bestelt)
Pluspunten
Makkelijk te vinden op marktplaats En duidelijke omschrijving van de artikelen Geen verrassingen achteraf
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Online helpdesk
VerbeterpuntenBezorgdienst op tijdstip aangeven een dag van te voren
Pluspunten
Prijs / nakomen afgesproken levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs/levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Superduidelijke website, makkelijk bestelsysteem en levering geheel conform afspraak. Zelfs nog gebeld halverwege de dag dat het wel laat in de middag kon worden, uiterst vriendelijk personeel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voordat Heuveling Dakbedekking de bestelling direkt bij de producent plaatste, werd ik opgebeld op welke dat ik geleverd wilde krijgen. Dat gaf mij toch wel extra vertrouwen omdat ik toch wat terughoudend ben met internetwinkels e.d. De bestelling werd keurig op de afgesproken dag geleverd. Ik ben tevreden met heuvelman en zou er zo weer bestellen
VerbeterpuntenDe website was mij niet altijd even duidelijk, om tot de juiste maten te komen van ons dakraam en de bijbehorende decoratie maar is uiteindelijk allemaal goed gekomen.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen, ik werd een uur van te voren gebeld zodat ik thuis kon zijn om de lichtkoepel in ontvangst te nemen. Zeer correcte chauffeur, samen koepel bekeken op beschadigingen en wees me zelfs op de punten waar het eventueel mis kan gaan tijdens het transport!
VerbeterpuntenHou deze service en kwaliteit vast.
Pluspunten
Snel antwoord met online chat en er werd volgens afspraak ontact opgenomen en hierop volgend de volgende dag geleverd. Uitstekend , snel , zelfs de bezorger belde netjes een half uur van tevoren. Zou bijna iedere week een trap bestellen.
Pluspunten
Goede telefonische informatieverstrekking, meedenkend en een snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Bij betalen met Ideal even herinneren dat er direct aansluiting moet zijn met de bank anders werkt het niet.
Pluspunten
positiev ervaring kom ik zeker nog terug
Verbeterpuntenprima
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, alles is naar wens verlopen
Pluspunten
Er werd gelijk gebeld toen bekend werdt dat het product later geleverd zou worden. Dat telefonisch contact vindt ik belangrijk op zo\\\\\\\'n moment. Een dag voor de levering is er nog gebeld met de vraag hoe laat het product afgeleverd kon worden. Ook werd het product vervolgens op de juiste dag afgeleverd.
VerbeterpuntenNadat ik aangegeven had dat ik vanaf 8 uur aanwezig zou zijn, is daar door de transporteur niets mee gedaan. Het product is niet volgens afspraak geleverd en stond dus bij aankomst voor op straat. Als iemand had gewild had hij het zo mee kunnen nemen, dus dat was niet zoals afgesproken.
Pluspunten
Pluspunten
netjes van tevoren gebeld wanneer de levering binnenkomt!!!