Bestelling werd snel geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Goed en prima

Goed en prima

Duidelijke website & snelle levering

Mooi afdakje kunnen maken met de polycarbonaat platen.

Verzendkosten

De service is top. Alles is netjes geleverd zoals verwacht. De bezorger was erg aardig en behulpzaam. Ik kwam te kort met de schroeven 7 x 110 mm incl. ring en afsluitdop kleur grijs 100 stuks, wilde graag een nieuwe zak bestelling maar helaas kwamen er weer €30 verzendkosten bij. Dit is een beetje jammer. De schroeven zelf zijn €31 als er €30 verzendkosten bij komen is dit een beetje teleurstellend

vlotte levering

was wel verbaast toen het gebracht werd. omdat het opgerold was toen ik het plakband door knipte waren de platen netjes plat zoals ik het me had voorgesteld. heel netjes bedankt

Verkeerde levering, slechte Klantservice

Kwaliteit van golfplaten goed. Aflevering en communicatie echter niet. Verkeerde maat geleverd omdat juiste maat niet op voorraad was. Geen reactie verder meer gekregen, slechte klantservice.

Zeer positief

Van begin tot aflevering duidelijke en persoonlijke begeleiding Lengte golfplaten zes meter geen probleem.

keurig netjes bezorgd en op tijd geleverd

keurig netjes ontvangen en op tijd geleverd

Goed geholpen prima levering

Makelijk besteld Goede service Snelle en korrekte levering

Vlotte levering zonder gedoe

Eerste maal via deze weg een bestelling geplaatst en dat zonder al teveel gedoe ; bestelling geplaatst 1 mail met bevestiging enen zonder teveel mailtjes te ontvangen was de levering na een paar dagen al op bestemming. We hebben nog een volledig dak te doen (60m2) nog even zien welke platen met mijn buurman en dan zijn we bijna zeker om via deze weg te bestellen. MVG Patrick Broos

Mooie sterke platen en netjes afgeleverd

Mooie sterken platen en netjes afgeleverd

tevreden met de levering

tevreden met de levering

De bezorging was zeer slecht.

De bezorger was een onbeschofte vlegel die mij zeer brutaal te woord stond. Zo mocht ik de spullen niet controleren en weigerde hij de bestelling in de tuin te leggen. Ik moest met m'n luie reet van de bank komen en het voortaan zelf maar gaan halen. Ook snapte hij volledig dat mijn vrouw weggelopen was??!

Super service.

Een mooie website en goede producten. Erg snel en netjes afgeleverd en ik heb nu een prachtig dak.

Snelle en accurate bezorging. Goede transportverpakking en fantastisch resultaat na montage

Gewoon een sterke aanrader.

Goed product en goede communicatie

Omdat ok is

Omdat ok is

Erg goed

Makkelijk om te bestellen niet duur. Nadeel was dat bezorgt moest worden in noorden van het land en da kon alleen op woensdag en omdat je moet tekenen voor ontvangst was dat beetje lastig regelen met mijn werk.

Goed verpakt en snel bezorgd

24 golfplaten hagelbestendig met schroeven. Mooie kwaliteit en scherpste prijs. Bezorger belde een uur van te voren op en heeft geholpen de platen naar achteren te brengen. Wij raden iedereen Golfplaatje aan.

matige na-service

Golfplaten zijn geleverd zonder een handtekening te moeten plaatsen, gewoon over onze poort gezwierd, resultaat is een kleine barst, heb de firma gemaild, maar kreeg tot op heden geen gehoor.

Snel en goed

Snelle en goed verpakte levering

Kwaliteit super en snelle levering

Atlas Acomfa platen op ons dak gelegd polycarbonaat nadat onze oude platen stuk gewaaid zijn. Na 21.00 uur direct antwoord op technische vragen en 3 dagen later stond Golfplaatje voor de deur.

Waardeloze service

Verkopen incomplete dingen en er is niets van bij te krijgen. Gewoon waardeloos.

Conradweg 10

6835 CS Arnhem