Goed en snel

Goede service. Snelle levering.

Prima adres, mooie spullen

goede pasvorm.

Prachtig product

Fijne winkel om te bestellen

Zoals in de titel staat. Als ik iets nodig heb bestel ik het meestal bij deze winkel

Goede kwaliteit

Super geregeld

Telefonisch contact gehad en meteen bestelling geplaatst. Top

Fantastisch snel geholpen

Ik zal het met iedereen delen zo goed als deze firma is

Snel en correct

5 Pyjama s besteld waren netjes verpakt en op tijd geleverd Goede kwaliteit

Top.

Snelle bezorging, goede kwaliteit. En een goede prijs. Ga zeker nog een keer bestellen

Vlotte levering en goede kwaliteit

Altijd snelle levering en levert enkel kwaliteits onderkleding.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Pyjama is van mooie kwaliteit en werd de volgende dag al geleverd. De kleur op de website leek lila maar is lichtblauw. De kleur stond verder niet omschreven. Voor mij verder geen probleem maar ik kan me voorstellen dat dit wel een issue kan zijn.

Heerlijk zacht

Snel bezorgd en artikel voldoet aan de beschrijving

Snelle levering maar overdreven verpakking

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Maar in deze tijd van duurzaamheid vond ik de verpakking, Ieder shirt verpakt in een vrij dikke plastic zak, overdreven.

Mijn bestelling is goed, correct en snel uitgevoerd

Ik ben zeer tevreden over de service. Alles is naar wens uitgevoerd.

Goede service, maar kwaliteit viel tegen

Flanellen pyjama besteld. Eerst gewassen op de voorgeschreven 30°. Drama! Alle wasgoed zat onder zeer veel pluizen en pulp. Pyjama feitelijk onbruikbaar en weggegooid. 2 volle dagen werk gehad om alle kleding en filters weer min of meer pluisvrij te maken. Gebeld en direct zonder morren een andere type duurdere pyama gekregen. Badstof velours. Ook die eerst op 30° gewassen, nu zonder ander wasgoed. Ook deze pluisde weer veel meer dan gemiddeld. Het lijkt of de knipranden van de stof onvoldoende gelocked zijn, waardoor deze chinese spullen veel meer pluizen en rafels verliezen dan gebruikelijk. Mijn advies is om het sowieso zonder ander wasgoed te wassen. Service was prima.

Heb altijd op de markt in Oss gekocht prima

Goed product, goede levering.

Mooie producten, keurig verpakt en netjes afgeleverd. Helemaal goed.

Goede service, uitstekend product

De eerste keer verkeerde product besteld, binnen 5 werkdagen de juiste ontvangen/ geruild.

Goed kwaliteit en snel levering

Heel fijn ondergoed en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit!! Zeer tevreden over dit bedrijf.

Uitstekend! Goed verpakt, snel geleverd.

Zeer tevreden. Snelle levering, goed verpakt.

Topbedrijf

Bestelling, welke zeer snel werd geleverd, klopte als een bus. Goede kwaliteit/ prijsverhouding, betrouwbaar dus. Men staat ook op de markt, waar producten na bestelling, ook afgehaald kunnen worden. We weten nu waar we de volgende keer weer ondergoed etc. moeten bestellen.

Supersnel

Al heel vaak besteld bij van Gemert. Altijd snel en bestel meestal van het merk Avet