Broekjes gekocht op de markt in Valkenswaard. En was zo tevreden met de pasvorm dat ik ze ook online heb bijbesteld. Snelle levering Erg tevreden

Prima service, goede kwaliteit

Zie boven

Ingewikkeld bij retourzending! Geld nog niet retour ontvangen!

Teleurstellend

Super mooie kwaliteit en snelle levering

Heel mooi ondergoed,goede kwaliteit.

Goed advies

Fijne mensen geven goed advies

altijd goede kwaliteit

De artikelen zijn mooi en van goede kwaliteit. De bestelling wordt erg snel verstuurd in een goede verpakking. Ik kom hier regelmatig kopen en ben nog nooit teleurgesteld.

Tevreden klant

Tevreden!

Precies wat ik ervan had verwacht

Super snel gekregen Top

Heel snel gekregen Top

Prima geregeld!

Snelle levering en prima aangegeven hoe en wanneer het gaat arriveren.

Prima pyjama

Fijne grotendeels katoenen pyjama, en geen polyester rommel. Met mooie boordjes aan de broekspijpen, zodat hij ook bij kleinere mensen goed blijft zitten.

Prima kwaliteit!

Snelle reactie op de bestelling. Prijs is prima, levering iets vertraagd. Kwam door vervoerder. Kwaliteit van goederen is goed.

Bezorging heel snel

Heb vaker ondergoed besteld Ben er heel blij mee Website bestelling en bezorging gaat vlit

Goed ,snel en kwaliteit

Prima van makkelijk bestellen tot snelle bezorging en mooie kwaliteit producten

Lang gezocht toch gevonden

Prima webshop

Ik heb Avet ondergoed besteld via van Gemert Ondermode. Fijne wbshop, snelle levering, duidelijke communicatie, groot assortiment. Het ondergoed van Avet vind ik erg fijn.

Goede kwaliteit en pasvorm

Een goede kwaliteit en pasvorm. Zit comfy! En een rappe levering, altijd prettig..

Mooie pasvorm, super kwaliteit

goed en heel snel

bestelling kwam sneller dan verwacht

Prima zaak

Mooie kwaliteit spullen. Snelle levering. Jammer dat de onderbroeken erg klein uitvallen.

Fijn ondergoed

Heb nu al een paar keer wat besteld maar echt super fijn ondergoed. Goede kwaliteit. Service is prima.

Geweldig geholpen bij omruilen

Had 4 broeken besteld gelijk gebeld hierover dat er maar eentje op voorraad was. Omgeruild voor andere pyamabroeken. Deze snel ontvangen!

Heel snel alles afgewerkt

Goede en mooie kwaliteit en snel en netjes verpakt geleverd.

Gevraagd om spoedige verzending, en dat maken ze ook waar.

Stipdonk 46

5715PD Lierop